Originally Posted by
Macgyver
Πηγαινω σεναν ψυχιατρο εδω και καιρο , και τελευταια παρουσιαζει την εξης περιεργη συμπεριφορα . Οταν μπαινω , αρχιζω και τον ρωταω πως ειναι , πως παει ( εχει και αυτος καταθλιψουλα ) , τα προβληματα που εχει με τον γυιο του ( εχει ) , τα οικονομικα του που δεν ειναι ιδαιτερα ανθηρα , απο πραματικο ενδιαφερον . Αρχιζει και μου ανοιγεται , ειμαστε σχεδον συνομιληκοι , αλλα η ωρα περναει , και μου πεταει καμμια ερωτηση , αλλα συνεχιζει τα δικα του . Οταν περασει η ωρα , του λεω , Γιωργο , δεν ειπαμε αρκετα για μενα . Και μου απανταει , ' αφου οτι και να σου πω , εσυ θα κανεις τα δικα σου ' ( οντως ) . Δωσε να σου γραψω τα φαρμακα ( ειναι ζαναξ ) , συνεχισε και το seroxat , και θα σου παρω μονο 20 ευρω για την συνταγη ( 2 συνταγες γραφει ) . Η αληθεια ειναι οτι πραματι δεν τον υπολογιζω , και ενεργω κατα το δοκουν . Τα ζαναξ θελω βασικα . Α , να σας πω οτι εχω καταθλιψουλα .
Αφου δεν τον υπολογιζω , ουτως η αλλεως ,οπως και κανενα ψυχιατρο , σας φαινεται φυσιολογικο ? ( μην ξεχναμε και τα μονον 20 ευρω ) .