ναι εκτώς από τεταρτη απόγευμα που δε δουλευω. τις αλλες μερες δεν προλαβαίνω να πάω σπίτι στα κενά ανάμεσα. Φεύγω από τις 8:30 το πρωί και γυρνάω σπίτι 8 ή 9 το βράδυ.
Printable View
ναι εκτώς από τεταρτη απόγευμα που δε δουλευω. τις αλλες μερες δεν προλαβαίνω να πάω σπίτι στα κενά ανάμεσα. Φεύγω από τις 8:30 το πρωί και γυρνάω σπίτι 8 ή 9 το βράδυ.
εεε βρε.... πολυ θελει και ο οργανισμος..
ειχες κι αυτα τα προβληματα με την μητερα σου που περιεγραψες πιο πανω..
εχεις συσσωρευσει απειρο στρες!!
εδω εγω ενα μηνα εξεταστικη εχω και κοντευω να παθω ελκος στομαχου ποσο μαλλον εσυ δλδ :P
τα μαθηματα της σχολης ειναι ολα τοσο σημαντικα? θελω να πω και κρινοντας απο μενα αλλα και απο γνωστες μου υπαρχουν μαθηματα που δεν απαιτουν παρακολουθηση ωστε να τα περασεις... δεν σου λεω να παρατησεις την σχολη (ουτε καν!!) απλως ισως να χασεις καποια μαθηματα προκειμενου να αφιερωσεις εκεινες τις ωρες στην χαλαρωση σου!! και μετα ισως μπορεις να παρεις σημειωσεις απο καποια συμφοιτητρια...
Καλησπερα σου μελος,κοινοτυπο το προβλημα σου ειναι θεμα στρες καθαρα πιστευω ναι μαλλον ειναι κ απο το οτι δεν καθεσαι οπως πρεπει,ειναι πολυ πιθανον εσυ να το προκαλεις στο εαυτο σου με ακραιο στρες που σωματοποιειται κ προκαλειτε ο πονοκεφαλος,τωρα για το θεμα του αυχενα κ ο αδερφος μου ειναι 20 ετων κ απο μικρος εχει διαφορα προβληματα εκει μαλλον πως του λειπει ενα κοκκαλο κ γιαυτο κ ο πονος κ το πιασιμο εκει,κανε μια ακτινογραφια να δεις ομως κ παλι πιστευω οτι εισαι καλα δεν ειναι σοβαρο προβλημα υγειας το θεμα του αυχενα κ τα περισσοτερα σου τα προκαλει το στρες,σταματησε οπωσδηποτε τις διαρκεις επισκεψεις στον γιατρο δεν ενδεικνυνται με τιποτα γιατι σε επηρεαζουν αρνητικα κ σου εντεινουν το στρες
Καλησπέρα σας. Συγγνώμη που δεν απάντησα πιο σύντομα και ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη. Έχετε δίκιο για το στρες μιας και κουραζομαι αρκετα. Και ήμουν από μικρή υποχόνδρια απλά όχι σε τετοιο βαθμό. Το πιστεύω ότι δεν είμαι σοβαρά άρωστη. Οι πονοκέφαλοι ίσως είναι από τον αυχένα και απλά υπερβάλω όπως πάντα. Απλά όταν με πιάνει ο φόβος αυτός είναι δύσκολο να δεχτώ ότι είναι άγχος γιατί πολύ απλά εκείνη τη στιγμή που σκέφτομαι ότι έχω κάτι σοβαρό είμαι εντελώς ήρεμη. σα να το έχω αποδεχτεί και απλά το σκέφτομαι. δε νιώθω δηλαδή άγχος. είναι περίεργο. πφφ απλά πίστευα ότι με τη βοήθεια του ψυχιάτρου και των φαρμάκων ότι θα ήμουν καλά. είμαι καλύτερα, δε μπορώ να πω. απλά δε μπορώ να το ξεπεράσω εντελώς. :(
γεια σας !!! εγω παθαινω το εξης.....απο τον τροπο που αναπνεω εχω παρατηρησει οτι οταν παρατηρω την αναπνοη μου καποιες φορες πιεζω με την εκπνοη καποια νευρα στο κεφαλι και με πιανει ενας φοβερος πονοκεφαλος και πονος στο κατω σημειο του κεφαλιου απο πισω που εννωεται με τον αυχενα.....κατι σαν κεφαλαγιες.......το θεμα ειναι οτι οταν δεν το σκεφτομαι περναει.....οταν το σκεφτομαι ποναω και περναει μονο με μυοχαλαρωτικο η με ηρεμιστικο η οταν παψω να του δινω σημασια οπως ειπα και πριν...
το εχει παθει αυτο κανενας????? προσπαθω να μην ανησυχω για κατι παθολογικο διοτι και παλιοτερα το παθαινα και μετα οταν δν το πολυσκεφτομουνα εφυγε αλλα και τωρα που δεν το πολυσκεφτομαι περναει....αρα αποκλειω σχεδον το παθολογικο....
απλα θελω να μου πειτε αν καταλαβαινει κανεις τι εννοω...αν το εχει περασει κανεις.....????????!!!!!!!!!!1
εγω να πω οτι τα μαρουλια ειναι οπλυ ωραια αλλα ειναι για τη σαλατα