Originally Posted by
nightcrawler
Γεια σας.
Πρωτο μου post εδω, γιατι πασχω και εγω απο νυχτερινη υπερφαγεια εδω και 10 χρονια. Στα κοιλα ειχα ξεφυγει ενα καιρο αλλα πριν λιγο καιρο, με διαιτα και γυμναστικη, επεστρεψα στα φυσιολογικα επιπεδα.
Το θεμα ειναι οτι βασανιζομουν και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι το κανω αυτο .Δοκιμασα διαφορα διαιτιτικα τρικ (μαλλον ολα) .Μονο υδατανθρακες, μονο πρωτεινη,μονο σαλατες, διαιτα ολη τη μερα,υπορφαγεια ολη τη μερα (για να σκασω και να μην πεινασω το βραδυ), βιταμινες,γυμναστικες,ξεκο υραση ,κουραση κλπ .Ολα εκτος απο φαρμακα,υπνωτικα.Αυτο θα το αφηνα στους ειδικους. ΤΙΠΟΤΕ δεν πετυχε. Ολα αποτυχια.
Τελικα αφου αποδεχτηκα την ηττα μου (μονο 10 χρονια μου πηρε να το αποδεχτω -ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ) πηγα σε ψυχατρο ,οποιος με παρεπεμψε αρχικα σε ψυχολογο .
Εκει λοιπον τα παντα ξεκαθαρισαν και για οποιον το διαβασει στο μελλον ας ειναι μια ακομη ιδεα ,μηπως και σε σενα συμβαινει το ιδιο.
Το πορισμα ηταν Ψυχαναγκαστικη Διαταραχη (λογω ανχους και αλλων θεματων) . Δεν σηκωνομουν γιατι πεινουσα (αυτο το ειχα καταλαβει) απλα το μυαλο μου εκτονωνονταν υποσυνειδητα μεσα απο αυτον τον ψυχαναγκασμο . Εγω ομως συνειδητα, υπεφερα .Επρεπε ομως να το κανω για να ηρεμισω. Επρεπε να σηκωθω να φαω ως απαραιτητη διαδικασια για να κοιμηθω . Δεν το ειχα συνηδειτοποιησει .Οταν διαβασα για ΙΔΨ και για ατομα που αναγκαζονται να κανουν κατι χωρις να το απολαμβανουν,με πληρη επιγνωση του λαθους ,τοτε απορησα πως δεν το ειχα καταλαβει πιο νωρις. Ισως ειχα κολλησει και εγω στο οτι φταιει η διατροφη και η πεινα μου .
Το κακο με αυτη την μορφη ΙΔΨ , ειναι οτι εκδιλωνεται ως διαταραχη στον υπνο και οταν το αφηνεις πολυ καιρο ,εδραιωνεται πολυ περισσοτερο απο αλλου τυπου ψυχαναγκασμους, οποτε περνει περισσοτερο χρονο για να θεραπευτει .
Σε λιγο καιρο θα ξεκινησω και θεραπεια με φαρμακα ,οποτε θα σας πω τις εξελιξεις
Το εχει περασει αλλος αυτο ? τι θεραπεια πηρατε εσεις? Επειδη ειμαι νεος να δηλωσω οτι δεν προκειτε να παω να παρω το φαρμακο που να πειτε οτι πηρατε.Ειπαμε αυτο το αφησα στους ειδικους. Απλα να εχω μια εικονα.
ΑΑ! ευχαριστω για την αποδοχη και καλως σας βρηκα!