να σε ρωτησω και κατι τελευταιο? να παω απλα στον παθολογο μου για να μου γραψει τα χαπια? κ να τα δοκιμασω πριν το ταξιδι να δω αν με επηρεαζουν και πως?
Printable View
να σε ρωτησω και κατι τελευταιο? να παω απλα στον παθολογο μου για να μου γραψει τα χαπια? κ να τα δοκιμασω πριν το ταξιδι να δω αν με επηρεαζουν και πως?
Πανε σε εναν ψυχιατρο και πες του οτι φοβάσαι τα αεροπλάνα και έχεις να ταξιδεψεις.Ναι δοκίμασε τα πιο πριν βεβαια.Και παθολόγος μπορεί,απλά δεν θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις άποψη για το ψυχολογικό κομμάτι.Η επίσκεψη το ίδιο κοστίζει.
θενκ γιου!
γιουρ γουέλκαμ
Προσωπικά πιστεύω ότι αφού είστε 5 χρόνια μαζί και αν η σχέση σας είναι καλή (νιώθετε ακόμα ερωτευμένη και έλξη μεταξύ σας) οι έξι θα περάσουν νεράκι..
Ναρκη δεν ειναι αν απαραιτητο να παρεις χαπια για το ταξιδι.
Υπαρχουν διαφορα φυτικα σκευασματα που σε τετοιες περιπτωσεις κανουν θαυματα.
Εγω θα σου προτεινα να εχεις ενα χαπακι μαζι σου και να το παρεις μονο εαν μετα την πρωτη ωρα πτησης εχεις ακομα υπερβολικο αγχος.
Και εγω τα φοβαμαι αρκετα τα αεροπλανα , αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω χρειαστει να παρω κατι.
Οσο αφορα την σχεση σου , δεν νομιζω πως εξι μηνες ειναι αρκετοι για να φθαρει η σχεση λογω αποστασης.
Εγω με τον φιλο μου τους πρωτους 6 μηνες ειμασταν σε αλλες χωρες και ειχαμε συναντηθει συνολικα 4 φορες. Δυο φορες πηγα εγω , δυο ηρθε αυτος.
Μιλουσαμε αρκετα μεσω σκαιπ και τηλεφωνου , ισως και περισσοτερο απο οσο μιλαμε τωρα που μενουμε στο ιδιο σπιτι.:p
εφοσον ηδη σου προτεινε συμβιωση, μενετε μαζι και κανει σχεδια για το πως θα γυρισετε μαζι αφου κανετε και το ταξιδακι σας εκει, σημαινει οτι ολα ειναι καλα στην σχεση σας ΤΩΡΑ.
περα απο το τωρα, δεν μπορεις να ξερεις τιποτε ετσι κι αλλιως ουτε για εκεινον, ουτε και για σενα, ομως...
σε εξι μηνες μπορει να συμβει το οτιδηποτε και στους δυο σας, αν μιλας για νεες γνωριμιες. δεν υπαρχουν τετοιες εγγυησεις. δεν θα εχουν να κανουν με φθορα της σχεσης σας, ομως. στο χερι σας ειναι να μην ενδωσετε. ευκαιριες παντα υπαρχουν, δεν ειναι η αμερικη το προβλημα. η σχεση σας ειναι δυνατη και ζωντανη, οποτε εκει θα βασιστεις για την συνεχεια της και θα κανεις υπομονη μεχρι να περασουν οι 6 μηνες και να ξαναζησετε μαζι :)
για το αεροπλανο δεν εχω να σου πω τπτ. ειναι το αγαπημενο μου μεσο μεταφορας. ταξιδευουμε πολυ συχνα, ετσι.
εγω στην θεση σου αν ειχα δλδ την οικονομικη ευχερεια θα πηγαινα με τα χιλια να τον δω!!
και εν αναγκει θα περνα κανα αγχολυτικο ισα ισα για την πτηση προσωπικα!
ειπε θα μου κανει αυτος το εισητηριο για να παω επειδη στην δικη μου την δουλεθα ειναι αγνωστο το ποτε θα πληρωθουμε. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα ενθαρρυντικα λογια! Πιστευω πως οι πρωτες μερες θα ειναι λιγο δυσκολες
μεχρι να συνηθειες ειναι! καθε αρχη και δυσκλοκη που λενε!
αλλα η αγαπη τετοια τα παραβλεπει:o
εχεις δικιο, σε ευχαριστω