Ναι εγώ στα 10mg είχα βελτίωση μόνο 30% ενώ μόλις με πήγε στα 20mg δραματική βελτίωση.
Τυχερή είσαι που δε σου κάνει καθόλου παρενέργειες
Printable View
Ναι εγώ στα 10mg είχα βελτίωση μόνο 30% ενώ μόλις με πήγε στα 20mg δραματική βελτίωση.
Τυχερή είσαι που δε σου κάνει καθόλου παρενέργειες
Ναι δοξα το θεο...αυτες τις μερες ειμαι καλα..τον χειμωνα πηρα κατι χαπια αδυνατισματος κ δεν ημουν καλα..δεν το συνδιασα ομως.μολις ξαναπαω στον γιατρο μου θα του το πω γτ ακουσα πως αυτα κανουν πολυ κακό
παιδια ειμαι χαλια..ξυπνησα με κρισαρα πανικου...πηρα ενα λεξοτανιλ..νιωθω χαλια..χανομαι...κ οταν δεν τρεμω...κ περανει παλι νιωθω φοβο διαχυτο.
πηγα σε εναν ψυχοθεραπευτη χτες κ δεν μου αρεσε...σημερα εχω ραντεβου με μια αλλη ..να δουμε ...
θελω να καθησυχαστω..να ρθει η ψυχραιμια μου παλι...μα καλα! τι πακετο ειναι αυτο!
κ ως ποτε θα το παθαινω?
BOOM ευχομαι να πανε ολα καλα και αργα η γρηγορα θα πανε! προσπαθησε οσο μπορεις, εγω τωρα που σου γραφω ειμαι καπως, παλι εντονα στρεσαρισμενος και ο φοβος με κυριευει αστα...
θελει αγωνα τελικα αυτη η ιστορια...
ΒΟΟΜ θα σκισεις ειμαι σιγουρος! θα πανε ολα καλα!ευχομαι γρηγορα να γινεις καλα να δινεις σε αλλους συμβουλες που θα τις χρειαζονται κοπελα μου!
Καλά μου παιδάκια!πήγα στην ψυχοθεραπευτρια κ μου άρεσε..ένιωσαν μια ασφάλεια κ θέλω να το δουλεψω μαζί της...ηταν καθησυχαστικη κ μου πέ οτι θα εκπαιδευσουμε την σκέψη..η αποπραγματοποίηση επιμένει αλλά τουλαχιστον με διαβεβαίωσε οτι δεν είμαι σχιζο...εύχομαι.αι γρήγορη ανάρρωσή σε ολους μας κ εδώ θα μαστε να τα λέμε...
Ευχαριστώ πολύ lawer!!!εύχομαι σύντομα κοντά σας άρτια κ υγιής!!κ συ το ιδιο..γτ όπως κ γω δίνω συμβουλες,άλλο τόσο τις χρειάζομαι κιόλας...ο θεός να μας βοηθήσει ολους!!
P73 κανεις ψυχοθεραπεία;
ΒΟΟΜ oχι στην παρουσα φαση, ακολουθω φαρμ. αγωγη, ομως πιστευω πως πρεπει να ξεκινησω και ψυχοθεραπεια, τα αποτελεσματα θα ειναι καλυτερα σιγουρα.Παντως καποιες φορες οπως τωρα λογου χαρη πισωγυριζω, εννοω νιωθω χαλια, ζαλη, αδυναμια κλπ κ παλι σκεφτομαι μηπως τελικα ειναι κατι αλλο? φυσικα εκει συμβαινει ανατροφοδοτηση του αγχους κ παει λεγοντας!
πωω πωωωω πωω πωω κ πωω πωω..τι ειναι αυτο το πραμα?το στρες μου εχει βαρεσει κοκκινα...
σηκωθηκα να ρθω δουλεια, αρχισαν οι σκεψεις, αρχισε το πανηγυρι...νταχτιρντι... φρικη, τρομος, να μην μπορω να κατσω πουθενα..
παναγια μου! δεν υπαρχει αυτο το πραμα..ειναι πραγματικα απαλευτο ρε παιδια..
νιωθω οτι ειμαι η μονη στον κοσμο που νιωθει ετσι..πραγματικα..|!! 1 μηνα τωρα τα ιδια σκατα!! ελεος πια! κουραστηκα!
BOOM καλημερα, επειδη μπαινω απο κινητο και δεν ειναι ευκολο να δω τα προηγουμενα μνμ, εχεις ξεκινησει εσυ φαρμακευτικη αγωγη καθολου? η μονο ψυχοθεραπεια?
παιρνω ladose εδω κ 11 μηνες..κ ημουν μια χαρα..πριν κανα μηνα με αγχωσε κατι κ εκανα υποτροπη..εκανα κ υποτροπη του θυρεοειδη..
ο ψυχιατρος μου ειπε οτι δεν εχει καμια δουλεια να μου αλλαξει φαρμακο, εφοσον ο θυρεοειδης μου εχει κανει υποτροπη κ προκαλει στρες κ πανικο.
μου πε να ρυθμισω τον θυροειδη μου και να ξεκινησω κ ψυχοθεραπεια..
οποτε ειμαι σε φαση που παιρνω τα φαρμακα του θυρεοειδη κ κανω κ ψυχοθεραπεια..ακομα δεν εχω ηρεμησει..η καθημερινοτητα μου ειναι τρομερα δυσκολη κ νιωθω οτι εχω χασει τον εαυτο μου...κ φοβαμαι πολυ...
οταν κανω ψυχοθεραπεια νιωθω καλυτερα μετα..ποτε θα περασει αυτος ο εφιαλτης?
Καλημερα....ρε συ BOOM τι είπαμε δύναμη....θα σου περασει και το ξέρεις οπως σου περασε και τοσες αλλες φορες...αφου εισαι δυνατη.....μν το βαζεις κάτω ολα καλα θα πάνε το ξερεις αυτο.....