Καταλαβες να αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενο?
Printable View
Καταλαβες να αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενο?
ROTAO PEIRAZEI?
Βοοm προσπάθησε να μη αγχώνεσαι με το αν αυτό ήταν ψυχωση.Kατα την γνώμη μου δεν ήταν.Στην ψύχωση έχεις άλλα συμπτώματα δεν είναι μόνο η σκέψη αποδιοργανωμένη.Όταν μιλάμε για αποδιοργάνωση της σκέψης στην ψύχωση μιλάμε για πλήρη ασυναρτησία,δεν βγάζεις νόημα από αυτά που σκέφτεται ένας ψυχωσικός.Επίσης υπάρχουν ιδέες κ ψευδαισθήσεις.Αν είχες ψύχωση αυτή τη στιγμή δεν θα μας μιλούσες για το πρόβλημά σου αλλά θα μας έλεγες ότι είσαι ο Θεός ή ότι ο Τσίπρας είναι ο διάβολος προσωποποιημένος και σε κυνηγάει και σε λίγες μέρες θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
οχι οχι..δ.εν εχω τετοια συμπτωματα..δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιο..σας ευχαριστω παρα πολυ!
Οχι να ρωτας δεν πειραζει για να μιλαμε ειμαστε εδω αλλωστε το ειρωνικο υφακι πειραζει. Φιλικα παντα δεν μπηκα εδω για να μαλωνω με τον κοσμο.
φιλαρακο 1)νομιζω οτι κανεις σεναρια φαντασιας(τι μαλωματα λες?) 2)μην υποτιμας του προβλημα κανενος και 3)νομιζω οτι δεν εχεις μονο εσυ το προνομιο να εχεις ειρωνικο υφος.ειλικρινα τελοσπαντων
οχι ρε μπμουμ αυτο δεν ειναι ψυχωση ντοντ γουορι!
αν ειχες ψυχωση δε θα καταλαβαινες τιποτα θα ησουν εκτος και σιγουρος γιαυτο πως οι αλλοι θελουν να σε παραπλανησουν