Originally Posted by
BOOM
τι μονη κοριτσι μου?εισαι καλα?εδω εγω εδω κ 2 βδομαδες ξυπναω κ παιρνω λεξοτανιλ..τα ιδια ακριβως με σενα νιωθω...μονιμο στρες αγωνια φοβο φρικη κ λεω "παει εχω σχιζοφρενεια κ δεν το εχουν καταλαβει"..ασε σου λεω..μεγαλο πακετο.
γενικευμενη αγχωδη διαταραχη εχεις..ακριβως οπως κ εσυ ετσι ξεκινησα κ γω..κ οταν εχω επεισοδιο για κατι που με αγχωνει πολυ..παθαινω τα ιδια κ τα ιδια.
χρειαζεται οπωσδηποτε ψυχοθεραπεια κ συνδυασμο με φαρμακακια..θα σε βοηθησει ο ειδικος.
να τωρα πηρα λεξοτανιλ κ ηρθα στην δουλεια.χαμενη νιωθω..ελλειψη συγκεντρωσης, φοβος, αποπραγματοποιηση..ολο το μειγμα των αγχωδων διαταραχων.
ομως να πω κ το καλο, το οτι το περισσοτερο μερος της ζωης μου το εχω περασει πολυ ηρεμη με κανονικη διαθεση κ πολυ γενικα ομορφα πραγματα..
δεν θα εισαι παντα ετσι , ετσι κ γω...μπορει να κανει να με πιασει 5 - 6 χρονια κ μολις γινει κατι που με χαλασει κ με αγχωσει ξανα μανα τα ιδια...
ειλικρινα νιωθω ακριβως το ιδιο..μπηκα κ διαβαζα τα συμπτωματα της σχιζοφρενειας.
μεχρι κ τεστ εκανα στο νετ κ μου βγαλε οτι δεν πασχω απο κατι τετοιο...ασε πολυ φοβος..τα χω παιξει.