Επομενως αυτο ειναι θετικο στοιχειο. Θα μπορουσε να επιμενει στα δικα του.
Printable View
Επομενως αυτο ειναι θετικο στοιχειο. Θα μπορουσε να επιμενει στα δικα του.
Κοπελα μου δεν ειναι θετικο που παραδεχτηκε οτι εχεις δικιο και αμα δε θελεις να του μιλησεις ξανα θα το καταλαβει? εγω το θεωρω πολυ θετικο στοιχειο. Οι περισσοτεροι αντρες πιστευουν οτι εχουνε παντα δικιο αυτοι. Να σε ρωτησω κατι αλλο, η οικονομικη ανεση που εχει ειναι απ τη δουλεια του ή απ την οικογενεια του?
Αμα ένας άνθρωπος κοντά στα 40 μένει με την μαμά του και τον μπαμπά του, αυτοκίνητο δεν έχει δηλ 0 υποχρεώσεις και έξοδα λογικό είναι να είναι άνετος οικονομικά.
Και πνευματώδης θα είναι και χιουμοριστας και πολλά άλλα...
Άμα σε πλένει και σε ξεσκατιζει η μαμά στα 40 σου όλα τέλεια θα είναι.....
και απο τα δυο.δε μπορω να τον ψυχολογησω.σα να ειναι βυθισμενος στη σκεψη του.μετα το σεξ σα να μελαγχολει.βγαινουμε εξω δε μου μιλαει.και κοιτα αν εγω εχω αδικο σε κατι θα το συζητησω με τον αλλον δε θα του πω εχω αδικο κοψε το λαιμο σου και ας χωρισουμε.αυτο σου λεω
οταν βγαινουμε,σπανια ,γιατι λειπει με τη δουλεια πολυ και βγαινουμε δεν ανοιγει καμια κουβεντα.δε ρωταει για μενα κατι ουσιαστικο μονο περιαυτολογει οταν μιλαει.και νιωθω οτι με διαβαζει οτι με χει καταλαβει και νιωθω αμηχανα.γενικα παρατηρει τους αλλους χωρις να εκθετει τον εαυτο του
Kaity ειναι ενας δύσκολος ανθρωπος θελεις να πεις οχι χαρούμενος οχι χαλαρος ουτε σε φτιαχνει την διάθεση? Άποψη μου το παν είναι σε μια σχέση για να έχει καλή συνέχεια και να βαίνουν ολα καλά πρεπει να εχει σωστή επικοινωνια και κατανόηση και τέλος πάθος και ορεξατο σεξ!!!
μου λεει αυτα που θελω να ακουσω σα να διαβαζει το μυαλο μου και να ξερει τις αναγκες μου.και απο την αλλη κραταει αποσταση.μια κρυο μια ζεστη