Και για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω την δίαιτα για να αδυνατίσω για αυτό άλλωστε γράφω και το "τερπνό μετά του ωφέλιμου" για να το διευκρινίσω. Όσον αφορά τα κιλά αν θα χάσω τελικά ή όχι κοντός ψαλμός αλληλούια θα δούμε...
Printable View
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω την δίαιτα για να αδυνατίσω για αυτό άλλωστε γράφω και το "τερπνό μετά του ωφέλιμου" για να το διευκρινίσω. Όσον αφορά τα κιλά αν θα χάσω τελικά ή όχι κοντός ψαλμός αλληλούια θα δούμε...
Να τρωτε ψωμι ολικης και υγιεινο και οφελημο
Ολγα-δελφινι η νηστεια δεν ειναι μονο στο φαι.
...μόνο που δεν μπορώ να κόψω το κάπνισμα....2η μέρα νηστείας και κάπνισα.... απελπίστηκα πώς θα το κόψω...
δελφινι, κιλα μπορεις να χασεις με οποιαδηποοτε διατροφη. οποτε και με την νηστεια.
ολο το κουμπι ειναι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ και τιποτε αλλο.
ομως
οταν δεν τρως πρωτεινες μαζι με λιγους υδατανθρακες, δεν χορταινεις και τρως πολυ περισσοτερο με αποτελεσμα να βαζεις κιλα αντι να χανεις.
η διατροφη που σε αδυνατιζει αποτελεσματικα και μακροπροθεσμα, ειναι μια ισορροπημενη διατροφη με ολες τις ομαδες τροφιμων μεσα και περιορισμο στα λιπη , τους υδατανθρακες και τις ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.
οτι κι αν αποφασισεις, καλη επιτυχια.
Εγω παντως διαβασα καπου οτι οι υδατανθρακες παχαινουν πιο πολυ απο τα λιπαρα.
Πάντως εγώ με την νηστεία δεν αδυνατίζω... τελικά!!!!! Το δοκίμασα για μια βδομάδα και δεν έγινε τίποτα
@ολγα δε θελω να σε αγχωσω αλλα μια παλια μου συμμαθητρια εχασε 3 κιλα με 40μερες νηστεια και μολις αρχισε να τρωει κανονικα πηρε 6
Καλημέρα και από μένα, ενώ παρακολουθώ τις συζητήσεις αρκετό καιρό, επιτέλους εγινα μέλος και είπα να αρχίσω να συμμετέχω στις συζητήσεις.. Ισως μπορέσω και να βοηθήσω κάποιους καθότι εκπαιδευτικός στην Ψυχολογία...
Παντως αυτό που ακούω από πολύ κόσμο, ότι νηστεύουν για να αδυνατήσουν δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κιολας. Η νηστεία ειναι από μόνη της μία στάση ζωής που σε δεσμεύει να στερηθείς κάποια πράγματα (υλικά και πνευματικά) με σκοπό να είσαι "χριστιανός". Η νηστεία θα μας αναγκάσει να φάμε πολύ ψωμί το οποίο παχαίνει και τελικά θα πεινάσουμε και να φαμε κάτι παχυντικό που μετά θα το μετανοιώσουμε.
Κάντε διατροφή, και εάν θέλετε τρώτε κρέας-ψάρι 3 φορές την εβδομάδα και όχι Τετάρτη και Παρασκευή όπως έκανε και η γιαγιά μου :)
Η διατροφή ειναι αυτή που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και πρέπει επίσης να γίνει τρόπος ζωής, αλλα γίνεται σωστά με ψητό κρέας/ψάρι και σαλάτα. Ελάχιστο ψωμί, και γενικώς λίγους υδατάνθρακες. Ολα με μέτρο. Μία φορά την εβδομάδα μπορούμε να 'ξεφύγουμε' σε λογικά πάντα πλαίσια να φάμε ένα μικρό γλυκάκι ή κάτι εκτός της δίαιτας μας...
Μακάρι να είναι τόσο εύκολο να κάνεις διατροφή... τα πάντα είναι δύσκολα..
Τίποτα δεν ειναι δύσκολο αρκεί να το θέλεις πραγματικά! Βάλε στόχους και θα τα καταφέρεις. Πιες πολύ νερο.
Επίσης βγες απο το σπίτι για να μην σκέφτεσαι το φαγητό.. δούλεψε, πήγαινε να περπατήσεις, πήγαινε σε μουσεία.
Και όταν γυρίσεις ψητά κ λαχανικά!!!