-
Είναι σημαντικό πάντως να βρεις έναν ψυχίατρο και να του μιλάς για τα συμπτώματα σου ώστε να σου αυξομειώνει τη δόση ανάλογα.Το να ξαναπάρεις ένα φάρμακο που δεν ξέρω κ γω για πόσο καιρό το είχες σταματήσει ίσως να μη σε προφυλάξει.Καλύτερα να βρεις κάποιον και να τον ενημερώνεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.
-
Σας ευχαριστω που μου υπενθυμιζετε συνεχως την ευθυνη μου απεναντι στα παιδια, μα ετσι κι αλλιως ειναι κατι που λειτουργει απο μονο του χωρις να καταβαλω καμια προσπαθεια και μονο μια ΜΑΝΑ το νιωθει αυτο..Καποια στιγμη θελω ν΄ανοιξω μια συζητηση γυρω απο αυτο το θεμα..δηλαδη τη σχεση μου με τα παιδια και ειδικα με την κορη μου η οποια επηρεαζεται απο τη γιαγια της που πραγματικα με μισει...Ας μην παρασυρομαι ομως θα το κανω αυτο αργοτερα..Οσον αφορα τα φαρμακα που παιρνω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το κανω μετη βοηθεια ψυχιατρου που με παρακολουθει τα περισσοτερα χρονια και με ξερει παρα πολυ καλα και τωρα μαλιστα εχουμε πιο συχνη επικοινωνια.
-
To ότι συνεργάζεσαι με ψυχίατρο αυτό είναι βασικό και θετικό.Συνέχισε να ενημερώνεσαι για το πρόβλημά σου και να αγωνίζεσαι.Πάντως στο ερώτημά σου για το τι πάσχεις,οι συγκεκριμένες διαγνώσεις γύρω από το φάσμα της ψύχωσης λειτουργούν κυρίως ως ταμπέλες.Ότι κατηγορία ψύχωσης και να έχεις με αντιψυχωσικά θα αντιμετωπιστεί!!