δε χρειαζεται εμπειρια απλα αυτο ειναι ενα κολημα που εχουν οι γυναικες να νομιζουν οτι ο πιο καλος ειναι ο πιο εμπειρος
δε χρειαζεται εμπειρια απλα αυτο ειναι ενα κολημα που εχουν οι γυναικες να νομιζουν οτι ο πιο καλος ειναι ο πιο εμπειρος
δεν συμβαινει παντα ετσι!
μην σου πω οτι καποιες το βρισκουν γλυκο και τρυφερο που καποιος ειναι λιγοτερο εμπειρος απο εκεινες
αυτα για το επιπεδο σχεσης..
τωρα στο σεξουλικο ναι εκει οκ... δεν θα φανει πολυ καλο στην αλλη, αλλα και παλι το παιδι ειναι μικρο σε ηλικια.. δεν ειναι παραξενο σε τετοια ηλικια ενα αγορι να μην....
(δεν μιλαω για το συγκεκριμενο παιδι που ανεβασε το ποστ, αλλα γενικα- μην παρεξηγηθω κιολας)
εγω δε το πιστευω οτι υπαρχουν καπιες που το βρισκουν γλυκο κ τρυφερο να μην εχει εμπειρεια καπιος εκτος αν δε σκοπευουν να κανουν σχεση μαζι του οποτε μπορουν να λενε το δουλεμα ανετα εγω θυμαμαι καποτε πριν απο πολα χρονια στα 18 που ειχα συναντησει το σωσια μου τυχαια καπου κ οταν της ειπα οτι δεν εχω ξανακανει σεξ με αφησε μπουκαλα χωρις να σκεφτει απολυτως τιποτα κ μετα νομιζε οτι δε θα το καταλαβαινα επειδη μου ελεγε μετα ασχετες δικαιολογιες ετσι στην επομενη ειχα πει οτι πριν απο αυτη ειχα σχεση με τρεις προηγουμενες κ με δεχτηκε κ οταν το καταλαβε μετα το προσπερασε ενω ειχαμε κοιμηθει ειδη μαζι (τι μου θυμιζεις τωρα......)
χαχαχα αρχισε τις αναπολησεις!!
κοιτα αναλογως την κοπελα...
προσωπικα δεν θεωρω την παρθενια λογο για να χωρισει κανεις..
εν τελει κανεις δεν διδαχτηκε το σεξ..ειναι φυσικο κ ερχεται απο μονο του
τωρα τι να πω. υπαρχουν και κολλημενες
ασε που στην εποχη μας πλεον τα κοριτσια ειναι σεξουαλικα ενεργα απο τα 15 (μην πω και πιο κατω), οποτε πλεον αλλαζουν τα δεδομενα.
τιποτα πιο ακυρο δε μπορουσες να γραψεις? τι να το κανει το πορνειο? εδω αυτος λεει οτι θελει να κανει σχεση
πια κατασταση στην Ελλαδα μας δουλευεις τωρα?
πες αυτο που σκεφτεσαι οτι δεν εισαι των σχεσεων κ ασε τις δικαιολογιες...
Το θεμα ειναι το ζουμι της υποθεσης.στην ηλικια που βρισκεται το παιδι εχει παρα πολυ αναγκη το σεξ.το αιμα του βραζει και δεν το βρισκω σωστο να καταφευγει παντα στον αυνανισμο.
οταν καπιος δε βρισκει απολυτως τιποτα να απαντησει απαντα παντα με κατι ασχετο
εσυ για παραδειγμα μπορει να μην εχεις καμια ορεξη να ασχολυθεις βαθυτερα με απολυτως τιποτα κ να βρισκεις για ολα κ απο μια καλη δικαιολογια για να μη το κανεις αν ομως αποφασιζεις να μινεις πισω μετα καπια μερα θα βλεπεις αλλους να σε προσπερνανε.
Εγω απλα προσπαθω να δω πισω απο τις λεξεις του νηματοθετη.και πισω απο τις λεξεις του ειναι σχεδον σιγουρο οτι κρυβεται ερωτικη απογνωση.ας κανει πρωτα ερωτα με μια ***** να νιωσει τι θα πει γυναικα και μετα βλεπει.
οσοι εχουν εμπειρια βλεπουν. οι περισσοτεροι ανθρωποι που δεν εχουν ερωτικο συντροφο καταφευγουν στον αυνανισμο για να ηρεμησουν τις ορμες τους.αλλα ο αυνανισμος δεν ειναι ποτε αρκετος.σε αφηνει παντα αδειο.θελεις να νιωσεις ενα γυναικειο κορμι για να ολοκληρωθεις ερωτικα:D