έχεις δίκιο krino αυτή τη σειρά προσπαθώ να βρω κι εγώ... δεν είμαι τίμια, εγώ το είπα μόνη μου από την αρχή. Φταίω. Ας τα πάρουμε από την αρχή:
1)δεν έχω πάει μαζί του, ένα μικρό δειγματάκι όμως έχω πάρει. Νομίζω πως μια γυναίκα 30 χρονών δεν θέλει πολλά πολλά για να καταλάβει τι παίζει στο κρεβάτι και ναι, είναι απίστευτος! Δεν είναι ο κλασσικός τυπάς, πιο πολύ με τον χαρακτήρα του έχω κολλήσει
2) Με τον αντρα μου φροντίζω τη σχέση μας από πάντα, όμως χρειάζονται δυο για να πετύχει αυτό. Δεν λέω ότι δεν με φροντίζει, κάθε άλλο, λεω απλά πως κάτι πάντα έλλειπε.... Η \"σπίθα\" ίσως....
3) προσπαθώ να μείνω μακρυα απ \'ολα αλλά... είμαι στην προσπαθεια ακόμα... θέλει λίγο χρόνο...
Τους δουλεύω όλους έχεις δίκιο... χάλια νιώθω... έτυχε όμως, δεν φαίνεται το ίδιο δύσκολο όταν δεν το ζεις. Το ίδιο πράγμα με σένα θα απαντούσα κι εγώ. Απλά, για να μη φαίνομαι τόσο κακιά, θέλω να τονίσω πως αυτούς τους δύο και πάνω απ \'ολα το παιδί μου σκέφτομαι. Για τον εαυτό μου δε με νοιαζει, τα ήθελα και τα επαθα...