Δυστυχως νομιζω οτι οι ρολοι μας υπαρχουν και μαζι με αυτους συνυπαρχουν και οι μασκες μας....
Το να προσπαθεις καθημερινα να παιζεις το ρολου του χαμογελαστου, του ευδιαθετου η οποιου αλλου παρομιου στυλ.
Γιατι στην ουσια την στιγμη που αντι να ειχαμε ρολου χαμογελαστου ανθρωπου θα θελαμε να ουρλιαξουμε, το ουρλιαχτο κατανταει αφωνη νοτα και τα μαγουλα εξακολουθουν και ειναι χαρουμενα...
Στην σκηνη που υπαρχουμε αδυνατουμε να εκφρασουμε αυτο ακριβως που νιωθουμε. Μερικες φορες αυτο προκειται για ελλειμα δικο μας μιας και εμεις νομιζουμε οτι ειναι ετσι ενω στην ουσια το μονο που συμβαινει ειναι το μυαλο μας να εχει παρει απο μονο χιλιαδες στροφες το λεπτο κανωντας απιστευτες προβολες στο μελλον.
Απο εκεινο το σημειο και περα ο δυναστης μας δεν ειναι αλλος παρα ο ιδιος μας ο εαυτος.
Πιστευω οτι ο μεγαλυτερος καταπιεστης δεν ειναι ο συντροφος μας που μας πρεσσαρει με την πχ αδεξια κινηση του, δεν ειναι οι γονεις μας με την συντηριτικοτητα τους αλλα ο ιδιος μας ο εαυτος ο οποιος αυτο που κανει καθημερινα ειναι να στρωνει συννεφα καπνου για να καταπνιξει σκεψεις, θελω και εκδοχες του εαυτου μας. Ενω αντιθετα υπαρχει ενα περιεργο φιλτρο που αφηνει ελευθερα να συντηρουνται ενοχες, αυτοπροσδιορισμοι μας προς τα κατω δειχνωντας μας οτι δεν αξιζουμε αυτο που μας προσφερουν. Η μεγαλυτερη ενοχη του ανθρωπου ειναι αυτη, να θεωρει οτι η ψυχη το μυαλο και το ειναι του συνολικα μπαινει σε μια κανιστρα υπολογισμου της υπαρξης του και αυτο που μενει ειναι να παραλαβει τα αποτελεσματα που βεβαια συνηθως ειναι η απορριψη. Το λαθος βεβαια ειναι οτι δεν αντιλαμβανεται οτι δεν μπορει να υπαρξει μετρηση τετοιων μεγεθων. Δεν μπορει να υπαρξει απαντηση για ενα ανθρωπο αν αξιζει σαν τετοιος η οχι. Οι μετρησεις τετοιου τυπου ειναι περα για περα πλαστες και ανυπαρκτες.
Αυτες οι μηχανες παραγωγης ενοχων ειναι που πανω κατω μας απασχολουν στο παρον φορουμ σε ολες τις συζητητησεις που κανουμε. Ενω οι ενοχες μας ειναι σε φουλ αναπτυξη μεσα μας και δουλευουν ακαταπαυστα ετσι ωστε να ειμαστε λιγο πριν διαλυθουμε, βαζουμε ενα ποστ ζητωντας απο ολο τον κοσμο που μας διαβαζει την εξιλεωση, την τιμωρια μας και στο τελος τον ποθουμενο εξαγνισμο μας για αυτες τις \"αμαρτιες\" μας.
Ολα αυτα δεν ειναι τιποτα παρα μια πλαστη συνειδηση που ειτε μας την εμφυτευσαν ειτε ακομα χειροτερα την εμφυτευσαμε εμεις μονοι μας για χ και ψ λογους.
Σε ολα αυτα τα ζητηματα που ανοιγονται στο παρον φορουμ συνηθως δεν υπαρχει καμια λογικη εξηγηση το γιατι υπαρχουν αυτα μεσα μας και γιατι δουλευουν ετσι.
Ποτε δεν μπαινουμε στο κοπο για μια τετοια διεργασια. Μας αρκουν που υπαρχουν για να τα δεχτουμε σαν ντεφακτο γεγονος.
Μεχρι εδω ολα καλα μπορω να υποθεσω.
Αυτο που με εξοργιζει και δυστυχως γινομαι και μαρτυρας αυτου ειναι η σκηνη.
Η σκηνη υπαρχουν για να περιφερονται μαυρες ψυχες εχωντας μια καταρα μεσα τους και ενα κακο
που δεν ξορκιζεται με τιποτα.
Γενικα μιλωντας δεν με ενοχλει αν καποιος μου αλλαζει τα φωτα αλλα αυτο το σημειο που τον εκανε να ερθει σε μια τετοια θεση.
Και σε αυτο κανεις δεν ειναι αθωος και αν θελετε και εγω καποιες φορες.
Θελημενα η οχι εχω ερθει σε αυτους τους ρολους και εχω πονεσει κοσμο που εκτιμω οπως βεβαια με εχουν πονεσει και αυτοι.
Μισω τους ρολους που εχω φορτωθει να παιζω και την μονη ακρη που εχω βρει ειναι να τους ανακαλυπτω και να αποστασιοπιουμε απο αυτους. Οποτε και οσο μπορω....
και ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι που με βοηθανε σε αυτο, με αγαπουν και οταν πρεπει με ταρακουνανε και μου δειχνουν πως στεκομαι στην σκηνη.
Μεσα απο αυτο το ποστ ηθελα να βγαλω ακριβως αυτο, το πως ειμαι εγω (και αλλος κοσμος) πανω στη σκηνη, τι δυσκολιες εχω και θελω να ευχαριστησω τους ανθρωπους που με αγαπουν και με στηριζουν να στεκομαι και να νιωθω ομορφα....
πανω στη σκηνη.....
γιατι οταν σβηνουν τα φωτα δεν ειμαι μονος.....