Κοιτα σε ολους μας αρεσει πολυ το φαι.. Η μαλακια ειναι να σου αρεσει το πολυ φαι!
Printable View
Κοιτα σε ολους μας αρεσει πολυ το φαι.. Η μαλακια ειναι να σου αρεσει το πολυ φαι!
ceasar σαλατες απο Goodys κλπ .Ειναι πολυ νοστιμες.Πολτοι ελιας και πιπεριας πουλανε στα σουπερ μαρκετ
Εγώ πάντως με τις ποσότητες που τρώω παχαίνω και δεν ξέρω τι να κάνω για να το κοντρολάρω.
οι ριζογκοφρετες επισης ειναι καλες..
εχουν πολυ λιγες θερμιδες και ξεγελανε την λυγουρα!
Προσοχή στις ρυζογκοφρέτες και όλα τα φαγητά, να ειναι χωρίς αλάτι, το αλάτι προκαλεί τρομέρή κατακράτηση υγρών στο σώμα! Η καλύτερη λύση ειναι σαλάτες και βραστά αυγά αν νηστεύεις ή με ψητό κρέας/ψάρι.
Επίσης αφού έχεις πρόβλημα με την ποσότητα, μπορείς να πίνεις μισό λίτρο νερό πριν από κάθε γεύμα και να περιορίζεσαι σε μία μέτρια μερίδα φαγητού. Το νερό, εκτός του ότι θα σου γεμίσει το στομάχι, κάνει και πάρα πολύ καλό στο δέρμα και στον μεταβολισμό
Οσο παιρνεις ψυχοφαρμακα ξεχνα το αδυνατισμα το να μην παρεις αλλα κιλα ειναι εφικτο αλλα το να αδυνατισεις ειναι αδυνατον.εγω εκανα διατροφη σε διαιτολογο 5 μηνες αρκετα στεγνη να σκεφτεις οτι μια φορα εφαγα τηγανητη κουστουμαρα και μεχρι το βραδυ υπεφερα.βαρη καθε μερα μια μυικη ομαδα50 λεπτα και καπακι επαιρνα σπιρουλινα και εκανα 50 λεπτα ποδηλατο η καποιες φορε βαρη το πρωι και το βραδυ κολυμπι δηλαδη διπλες.εχασα πεντε κιλα λιπος τιποτα για αντρα ενω κανονικα επρεπε να χασω πανω απο δεκα οσπου με ειπε η διαιτολογος να σταματησω και να παω οταν θα τα κοψω.ψυχικη κουραση πολλα εξοδα στο φαι και η μανα μου ολη μερα στην κουζινα.αλλα συμαζευτηκε το σωμα μου εχω την κοιλια μου αλλα το υπολοιπο σωμα εσφιξε.