Δηλαδή ,όταν πάω κάπου είμαι μεσ τ αγχος ,ιδρώνω ,ζεστένομαι ,κοκκινίζω, ,αποφεύγω να πηγαίνω κάπου άμα έχει άτομα που δεν ξέρω κ.α....και πριν πάω κάπου αγχώνομαι...υπερβολικά
Printable View
Αυτό ξαφνικά το απόκτησες; Πόσο καιρό έχει;
όχι πάντα βέβαια υπάρχουν κ μέρες που είμαι κομπλέ
Ηρέμησε! Τίποτα δεν έχεις. Έχασα τζάμπα σχεδόν 3 χρόνια από την ζωή μου, μέσα στο άγχος και το φόβο για να μην πάθω κάτι, και το ξεπέρασα δίχως ψυχολόγους, ψυχιάτρους και φάρμακα. Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Πάνε βόλτα. Και μίλα. Όλα είναι στο μυαλό. Κανένας δεν θα σε βοηθήσει αν δεν το κάνεις μόνος σου. Δεν χρειάζεσαι επιστημονικό πόρισμα, ούτε μια ακόμη θεωρία ψυχικής ασθένειας. Και συνεδρίες για θεραπεία.
Δυστυχώς έχω προσπαθήσει να τ προσπεράσω μόνος μ αλλά δεν γίνεται....η δεν έχω βρει τον τρόπο.
Δεν έχεις βρει τον τρόπο απλά. Κοπέλα δεν έχεις;
Είχα αλλά χωρίσαμε...λόγω τ προβληματός μ..
εσύ ή αυτή ? Γιατί έχω ακούσει από πολλά άτομα να χωρίζουν αυτοί που έχουν ''προβλημα'' για να μην επιβαρυνουν τον άλλον.
γαμωτο ρε... πως γινεται να αφηνεις να εννοηθει κατι τετοιο σε ενα πελατη σου.. ή θα εισαι σιγουρος και θα λες κατι ή μην το πεις καθολου. κι απο την στιγμη που λες κατι τετοιον στο ατομο που εχεις απεναντι σου κατσε και εξηγησε το του.. τι βλακειες ειναι αυτες?
σε αγχωσαι ο τυπος και λογικο.. αφου δεν στα εξηγησε καλα..
ακομη κι ετσι να ειναι - αν δλδ πρεπει να κοψεις το αλκοολ γιατι εχεις προδιαθεση για ψυχωση- πρεπει να κατσεις κατω, να τα βαλεις σε μια σειρα να δεις τι φταιει κλπ.. κι αυτο μπορει να γινει με εναν καλο ψυχολογο ή ψυχιατρο.
γιατι εσενα το αλκοολ σου προσφερει διαφυγη..
προσεχε στο κεντρο.. κρινε πρωτα αυτον που θα εχεις απεναντι σου και μετα αποφασισε τι θα κανεις..
το να σου δωσει φαρμακευτικη αγωγω χωρις να σου προσφερει βοηθεια μεσω της ψυχοθεραπειας δεν θα βοηθησει καθολου. οπως σου ειπα μπορει να τα κανει και χειροτερα.
μηπως ειναι προτιμοτερο να αρχισεις με καποιον ψυχολογο? που δεν θα σου δωσει χαπια.?
Αύτη , αλλά νομίζω ότι ήταν κάτι π τ ήθελα και εγώ εκείνη την στιγμή.....
Δεν είχε καταλάβει πως έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, αυτή εστίαζε στο ότι την γράφω πάντα,όταν με καλούσε κάπου και ήταν και φίλοι της(είχα ενάμιση χρόνο να πάω κάπου μαζί της και μ άλλη παρέα).....
Δεν νομίζω να πάω στο κέντρο, φοβάμαι αυτούς τσ ψυχιάτρους....Ναι αλλά και προδιάθεση(μάλλον αύτο εννούσε) να έχω με κατέστρεψε ψυχολογικά.Αν και μετά μ είπε να αρχίσω γνωσιακή για κοινωνικ φοβ ,δεν ξέρω με μπέρδεψε και μ αναστάτωσε πολύ..Εννοείτε χωρίς ψυχοθεραπεία δεν θα με βοηθήσει θα είναι κάτι πολύ προσωρινό.
Τζάμπα χάνεις χρόνο. Βρες ένα χόμπι, βρες έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι για να κάνετε πράγματα μαζί και να ξεπεράσεις τους φόβους σου.
χρηματα για να πας σε ενα ιδιωτη δεν εχεις?
οταν σου ειπε αυτη οτι περασες ψυχωσικο επισοδειο τι εννοεις?
γιατι η κοιν. φοβια απο την ψυχωση απεχει ποολυ.
κι επισης το αλκοολ και το μαυρο θολωνουν την συνειδηση, αλλα ποσα παιδια πινουν και δεν εχουν κανενα παρεδωσε με ψυχωσεις..
μηπως βιωσες ποτε παραισθησεις ή κατι τετοιο?
για να σου τα λεει ολα αυτη απο κατι θα θορυβηθηκε..