maus , δεν υπαρχει super nova ουτε μαυρη τρυπα κοντα στην γη , κι εγω πιστευω στην μετα θανατον ζωη , και ειμαι βεβαιος οτι σενα τοσο μεγαλο συμπαν , σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εμας , οχι ομως τοσο μ@λακες .........
Printable View
maus , δεν υπαρχει super nova ουτε μαυρη τρυπα κοντα στην γη , κι εγω πιστευω στην μετα θανατον ζωη , και ειμαι βεβαιος οτι σενα τοσο μεγαλο συμπαν , σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι σαν κι εμας , οχι ομως τοσο μ@λακες .........
ανα πασα στιγμη μπορει να εκραγει ενα νεκρο αστερι κοντα μας και να γινει super nova.
ή να πεσει ενα αστεροειδης ή κομητης πανω στη γη..
ολα ευθραυστα ειναι..
απλως το συμπαν ειναι 13.8 δις ετων λενε οποτε ολα γινονται σε βαθος χρονου και αμα εισαι τυχερος τη βγαζεις καθαρη μεχρι να κλεισεις τα ματια σου.
το dna του ανθρωπου κουβαλαει μεσα του ομως το νομο της αιτιοκρατιας της γης πληρως εναρμονισμενο με το συμπαν σαν κομματι του συμπαντος που ειναι που του θα επιτρεπει στον ανθρωπο να ζησει στην γη καμποσες χιλιαδες χρονια ανενοχλητος απο τετοια προβληματα...μπορει ναι καποτε να υπαρξουν κ αυτα αλλα σε αλλο επιπεδο χρονου, το ντετε του χρονου που ζουμε εμεις η τα παιδια μας ειναι απιθανο να χαθει ο ανθρωπος συνολικα ως υπαρξη σε τετοιο μικρο χρονο για τα δεδομενα του συμπαντος
Συμφωνω Δημητρη , αν αρχισουμε και ανησυχουμε για καταστροφη της γης απο συμπαντικο φαινομενο , καηκαμε !!
Αλλωστε κυκλοφορει βιβλιο ' τι μπορει να κανει ο απλος πολιτης σε περιπτωση καταστροφης της γης ' .....................P.
Ας επικεντρωθουμε στην επιλυση των τρεχοντων προβληματων , που ειναι μπολικα .