καλησπερα, συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω. Σιγουρα καλο θα ταν πριν προχωρησεις στο να παρεις remeron να ζητησεις τη συμβουλη του γιατρου σου, οι παρενεργιες και η επιδραση σιγουρα στον καθενα δρα διαφορετικα. Ας απαντησω ομως στις ερωτησεις σου συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια:
-Τη πρωτη βδομαδα δεν εβγαινα απο το σπιτι και γενικα δεν εβγαινα πριν το παρω γιατι δεν ειχα και τις αντοχες απ την απελπισια μου και την αφαγια, οποτε φαινοταν οτι κατι εχω ειτε επαιρνα τα χαπια ειτε οχι, απλα με το remeron ημουν τοσο ανεκφραστη την πρωτη βδομαδα σε σημειο να νιωθω οτι δεν εχω σκεψη, ενα μεγαλο κενο και φαινομουν λιγο πολυ χαμενη στον κοσμο μου. Μεχρι να το συνηθισω δυσκολευομουν αρκετα να σηκωθω απ το κρεβατι
-Οχι δεν νομιζω οτι εχει να κανει με μεταβολισμο, απλα ετρωγα τον αγλεωρα
-υπνηλια ειχα μονο μιση ωρα αφου επαιρνα το χαπι(11 το βραδυ), οχι την υπολοιπη μερα. τον πρωτο καιρο μονο οπως προανεφερα ειχα μια δυσκολια στο να σηκωθω, αισθανομουν πλακωμενη, ισως να ταν αντιδραση οργανισμου απ την αυπνια και την αφαγια. Σπανια θυμαμαι να χα καταφερει να μεινω ξυπνια μια-δυο ωρες μετα κ αν το καταφερνα, ψιλοπαραπατουσα. αυτοκινητο τοτε δεν ειχα αλλα αν κρινω απ το πως αντιδρουσε, ναι ουτε για πλακα
Οσο για το escitalopram τωρα εγω που ειμαι στη πρωτη βδομαδα, ειναι λογικο να νιωθω πιο ταραγμενη και ανησυχη απο πριν? :confused: