Originally Posted by
το αγχος προσωποποιημενο!
Γεια σας παιδια ! Και εγω φοβαμαι τα αεροπλανα φυσικα και προφανως δεν ειναι το καταλληλο-καλυτερο μερος για αγοραφοβικους,αγχωτικους και πρασινα αλογα ! Παρολα αυτα , αυτοπιεζομαι για να κανω <συστηματικη απευαισθητοποιηση> . Ειναι κριμα ρε γαμωτο να χανει κανεις ταξιδια λογω αυτου του μεσου που οπως και να το κανουμε υπερβαινει τους φυσικους νομους και σε ζαλιζει μονο στην ιδεα οτι πετας πανω απο τα συννεφα. Ταξιδεψα προσφατα ,επειτα απο καιρο,για Λονδινο .Μαλιστα με την easyjet που ειναι χαμηλου κοστους εταιρεια. Αποδειχτηκα πολυ πιο ηρεμη απο οτι νομιζα. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης κατεβασα και 2 ζαναξ . Οχι οτι μου εκαναν τιποτα,με το ματι γαριδα ημουν αλλα ο σκοπος επιτευχθη. Λιγο η δραση του ζαναξ (περισσοτερο πλασιμπο ),λιγο το λονδινο , λιγο η κοινωνικη επιρροη ( ΜΑ ΟΛΟΙ ΗΡΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ) με εκαναν να φθασω στον προορισμο μου χωρις καμια κριση πανικου! Μαλιστα το τελευταιο 30 λεπτο απολαυσα το ταξιδι.Προφανως γιατι ηταν το τελευταιο 30λεπτο. χεχε! Ας μην επιτρεψουμε το καλο μας μυαλο να παιρνει μια εξαιρεση ( βλεπε germanwings)και να την κανει κανονα. :D