Να είσαι με δικούς ανθρώπους που σ\' αγαπάνε!
Printable View
Να είσαι με δικούς ανθρώπους που σ\' αγαπάνε!
εύχομαι τα νέα να είναι καλά καλή δύναμη σοφάκι
Σοφία,
έχεις τις ευχές των δικών σου ανθρώπων αλλά και των \'γνωστών\' σου από εδώ μέσα.
Ολόψυχα να παν όλα καλα..Δείξε θάρρος και υπομονή.
Σοφία, πάρα πολύ καταλαβαίνω τα συναισθήματα αγωνίας και φόβου που βιώνεις. Είχα ανάλογη προσωπική εμπειρία και μάλιστα είχα και άσχημα νέα με τα αποτελέσματα. Ευτυχώς, κάποια καλή τύχη με βοήθησε να το προλάβω και να το αντιμετωπίσω έγκαιρα και να μαι τώρα εδώ ζωντανός, ακμαίος, μάχιμος.
Εύχομαι απ τα βάθη της ψυχής μου να έχεις τα καλύτερα δυνατά νέα. Αλλά είτε είναι καλά τα νέα, είτε κακά, εύχομαι πάνω από όλα, ολες οι καλές δυνάμεις του σύμπαντος να είναι μαζί σου.
Είμαι στη διάθεση σου, αν μπορώ με κάποιο τρόπο να είμαι βοηθητικός για σένα.
Sofia,
κάνε λίγο υπομονή και θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά.
Έχω περάσει κι εγώ τέτοιες αναμονές αποτελεσμάτων και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Reina, σε ευχαριστώ για την ευχή, χρειαστηκα τα κουράγια…
Κλειώ να σαι καλα
Elpenor, ο χρονος πέρασε αργά κ βασανιστικα….κ ας ειχα πολύ δουλεια
Αphelia,σ ευχαριστώ
Kallia,τέτοια αναμονή χωρίς άγχος δεν μπορώ να τη φανταστω…μακάρι αλλοι να τα καταφέρνουν καλύτερα από μενα σ αυτό….
Νama, θυμάμαι που τα λέγαμε για την περιπέτεια σου…χαιρομαι που ηρεμεις σιγά σιγα…δεν εχεις λόγο να μην ηρεμεις πλεον….
Μagda ps σε ευχαριστω …να σαι καλα
Δημήτρη, pratsdim, ευχαριστώ για τις ευχες από καρδιάς
La_Vita, γλυκια, σε ευχαριστώ
Free Spirit 1975,σ εχαριστώ για τις ζεστες ευχες
Psychangel, σ ευχαριστώ πολύ για την e-συμπαράσταση
Αλεξανδρε, ακολούθησα τη συμβουλή σου….σ ευχαριστω!
Helena,σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες
Hliostasio, σε ευχαριστώ…έδειξα τόση υπομονη….δεν μπορουσα κι αλλιως…
Daydreamer, σε ευχαριστω…ναι, πιστεύω πως με καταλαβαινεις….
Νiko D, σε ευχαριστώ πολύ. Εντυπωσιαστηκα με όσα έγραψες…καταρχήν για το μοιρασμα. Και κατά δευτερον γι αυτό: «Αλλά είτε είναι καλά τα νέα, είτε κακά, εύχομαι πάνω από όλα, ολες οι καλές δυνάμεις του σύμπαντος να είναι μαζί σου.» Με συγκίνησε πολύ! Σ ευχαριστώ ολοψυχα….
Ευχαριστω και όσα άτομα μου έστειλαν μήνυμα με μια απλή αλλα τόσο ζεστή ευχή να πανε όλα καλα…Τελικά δεν περίμενα τοση ζεστασια και από ένα φόρουμ…γιατί όχι όμως? άνθρωποι δεν το απαρτίζουν κ αυτό?
Αναγνωρίζοντας την αποσταση όμως του μέσου, ευχαριστώ για την ζεστασια, για την γλυκυτητα, την σοφία ορισμενων, την διάθεση για μοιρασμα, και την παρέα μέσα από δω….
Τελικα τα αποτελεσματα βγήκαν και ειμαι καλα...
Τέλεια νέα !!!!!
Να τα χαρείς ! Να αφήσεις τη χαρά να σε πλημμυρίσει και να σου χαρίσει ανακούφιση και θετική ενέργεια .........
Αρκετοί στεκόμαστε στα αρνητικά και τα θετικά τα προσπερνάμε ....... μην προσπεράσεις το γεγονός οτι είσαι καλά και δεν υπάρχει αυτό το εμπόδιο ........ seize the day , the week , the year......... your life !! ;)
Μπράβο Σοφία! Χαίρομαι πάρα πολύ! Παντα ευχάριστα νέα να έχεις στην ζωή σου!!!!:)
Σοφία έχω συγκινηθεί.
Εύχομαι αυτά τα μαύρα παροδικά σύννεφα να σου αποκαλύπτουν ουράνια τόξα για πάντα. Μπόρα ήταν κορίτσι..
:)
Reina:)
σε ευχαριστω! χαιρομαι που έχω γνωρισει άτομα σαν κάποια εδω μεσα.... έστω κ διαδικτυακα....
Σοφία, μόλις σήμερα διάβασα το post σου και είχα μεγάλη αγωνία μέχρι να διαβ\'ασω και την τελευτάια σελίδα. Χάρηκα πάρα πολύ ακόμα κι αν δε σε ξέρω, σε διαβάσω και είσαι μία ώριμη και σημαντική φωνή του φόρουμ.... Ένας λόγος ακόμα είναι ότι έχω περάσει πριν 1,5 χρόνο τα ίδια: σε 6 μήνες έκανα 3 διαφορετικές βιοψίες για διαφορετική \"ανομοιομορφία\" κάθε φορά... Σε καταλαβαίνω τι πέρασες!
Να\'σαι πάντα καλά και αυτή η περιπέτεια να σε κάνει να ζέις ακόμα πιο ευτυχισμένα και πιο συνειδητά τη ζωή σου!
Σοφια και εγω σημερα ειδα τα post σου. Ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ για τα καλα αποτελεσματα. Μπραβο κοριτσι μου, σου ευχομαι το καλυτερο.
Άψογα :)
Δεν παρακολουθώ όλα τα σημεία της ιστοσελίδας, επειδή ξέρω ότι δεν είμαι πολύ δημοφιλής εδώ.
Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες για τη συμπαράσταση που δείξατε στη Σοφία ,σε μία δύσκολη στιγμή που βρέθηκε με την αγωνία που πέρασε και τον επικρεμάμενο κίνδυνο. Μια απόδειξη ότι σε ορισμένες καταστάσεις λειτουργεί η καρδιά που δεν υπολογίζει εμπόδια και δίνει θάρρος στο συνάνθρωπο έστω και μέσα από το ... απρόσωπο διαδίκτυο.
Να είσαι καλά Σοφία, με την ωραία είδησή σου, πάντα με υγεία και κέφι για τη ζωή!
Σήμερα είδα το post Σοφία...ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά...Η οικογένεια μου βασανίζεται χρόνια και όταν ακούω για καρκίνο στην σκέψη και μόνο συγκινούμαι αφάνταστα...
Να είσαι πάντα καλά σου εύχομαι και να μην ξαναζήσεις αυτήν την διαδικασία...
Να είσαι καλά εσύ και όλος ο κόσμος...Κάλα χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας!!!