Ο συμμαθητης σου τι κινησεις εχει κανει που λες οτι σε γουσταρει; σου χει πει κατι;
Printable View
Ο συμμαθητης σου τι κινησεις εχει κανει που λες οτι σε γουσταρει; σου χει πει κατι;
Μου προτείνει συνέχεια εξόδους, μου στέλνει μηνύματα στο άκυρο, μου έχει πει ξεκάθαρα ότι με ξεχωρίζει από τις άλλες κοπέλες στη σχολή. Μπορεί να με πάρει τηλέφωνο το Σάββατο πρωί και να μου πει ότι εκείνος και οι φίλοι του θα είναι όλη μέρα μαζί οπότε οποιαδήποτε στιγμή έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο να πάω να τους βρω σε ό,τι κι αν κάνουν είτε είναι ταινία, καφές, ποτό κλπ. Μου κάνει ξεκάθαρο δηλαδή ότι θέλει να με εντάξει στην παρέα του και να με βλέπει. Βέβαια αυτά από μόνα τους ίσως δεν λένε και κάτι παραπάνω από φιλικό ενδιαφέρον, για αυτό λέω ότι δεν είμαι και σίγουρη. Επομένως, ίσως προβληματίζομαι και τσάμπα τόσο καιρό..
Αυτος που σ αρεσει σπουδαζει; λεω μηπως τον πετυχεις καπου, ειτε σχολη ειτε αλλου, ας μην ειναι στη σχολη σου.
Έχει τελειώσει και δουλεύει τώρα. Η δουλειά του δεν είναι και πολύ μακριά απ τη σχολή μου, αλλά πόσο πιθανό είναι να τον πετύχω? Σχεδόν καθόλου.
Eιναι δουλεια που μπορεις να πας; πχ να ρωτησεις κατι, μια συμβουλη, μια απορια;
Μπα όχι, δεν υπάρχει κάποια αφορμή για να πάω. Γενικά είναι δύσκολο να τον δω χωρίς να έχει κανονιστεί έξοδος από τον συμφοιτητή μου. Γι αυτό κοντεύω να σκάσω εδώ πέρα. :P
Καταλαβα. Σιγουρα ειναι μπερδεμα η ιστορια. Τωρα δηλ αμα ειναι να ξαναβγειτε, που πατε και ποσο μεγαλη παρεα; για πες λιγο να καταλαβω.
Τη μια φορά είχαμε πάει για καφέ, άλλες φορές για ποτό και κάποια στιγμή μαζευτήκαμε σπίτι του συμφοιτητή μου για ταινία. Δεν είμαστε μόνο οι 3 μας, έρχονται και άλλοι φίλοι τους. Αλλά πάντα ο συμφοιτητής μου κάθεται δίπλα μου, που είναι λογικό βέβαια γιατί υποτίθεται ότι οι άλλοι μου είναι ψιλοάγνωστοι.
Eιναι δυσκολο γτ ειναι ο συμμαθητης σου ολο απο κοντα. Εγω θα λεγα να χεις ενα χαρτακι με το κινητο σου ή με το μειλ σου μηπως σε καποια φαση που θα σαστε μονοι εστω λιγο να του το δωσεις. Εχει καποια ρισκα αυτο βεβαια, πρεπει να συνεχισεις την κοινη παρεα κ τις βολτες για να δεις περισσοτερο το παιδι που σ αρεσει και μετα αμα παει καλα μπορει να σου θυμωσει ο συμμαθητης.
Ναι αλλά γιατί να θυμώσει μαζί μου? Θέλω να πω δεν είναι ότι μου έχει πει κάτι, δεν είμαι υποχρεωμένη να έχω καταλάβει ότι του αρέσω. Τέλος πάντων, αυτό σκέφτομαι κι εγώ, να επιδιώκω να βγαίνω μαζί τους για να βλέπω και το παιδί περισσότερο και μπορεί να έρθει κι από μόνο του το πράγμα. Κεράσι, σ ευχαριστώ που μ άκουσες!!! :)
Πρεπει να προσεξεις ομως και τι γινεται με το ιδιο το παιδι που σ αρεσει, γιατι μπορει να παρεξηγησεις καποια πραγματα. Δεν ειναι μονο το εμποδιο της παρεας, οτι ειναι κι αλλοι μπροστα συνεχεια κλπ. Πιστευω οτι αν εκεινος ενδιαφερεται, λιαν συντομως θα βρει την ευκαιρια να αλλαξετε στοιχεια γτ νομιζω αν εχει πει κατι με το φιλο του θα ταν τελειως τυπικος. Προσεξε λοιπον μηπως κ το ενδιαφερον εκεινου ειναι καπως επιδερμικο ή φιλικο και το παρεξηγεις.
Καλά ναι, πάντα υπάρχει και αυτός ο κίνδυνος. Γι' αυτό σκοπεύω, όταν βρισκόμαστε, να του δείχνω κάποια μικροπράγματα για να κόβω κίνηση. Κοινά ενδιαφέροντα έχουμε, επομένως θα πατήσω πάνω σ αυτά για να γνωριστούμε καλύτερα.
Mπομπορελα θελω να σε ρωτησω 2-3 αποριες, εσυ με το παιδι αυτο που σ αρεσει ποσο μιλατε στην παρεα εκει που βγαινετε;
Εντάξει, μιλάμε κάπως αλλά για πολύ γενικά θέματα. Βασικά, η αλήθεια είναι ότι, όπως κάθε φορά που μ αρέσει κάποιος, έτσι και τώρα με πιάνει λίγο μια συστολή να το πω, και είμαι λίγο πιο μαζεμένη απ ό,τι είμαι κανονικά. Συνέχεια σκέφτομαι να μην πω καμιά βλακεία και με περάσει για χαζογκόμενα κλπ. Δεν τον έχω δει και πολλές φορές βέβαια, και τις περισσότερες φορές είμαστε σε μαγαζιά με δυνατή μουσική, όπου δεν μπορείς να μιλήσεις και πολύ. Βασικά, τον περνάω και 2-3 χρόνια και αυτό μου δημιουργεί λίγο και μια ανασφάλεια ότι ίσως δεν θα θέλει κάποια πιο μεγάλη.
Ενταξει ευλογο ειναι να ντρεπεσαι καπως. Εγω σε ρωτησα γιατι θελω να καταλαβω γιατι σου αρεσει το παιδι αυτο και εφοσον μου λες οτι δεν εχετε μιλησει παρα πολυ συμπεραινω οτι δεν εχει φανει πολυ ο χαρακτηρας του στην επικοινωνια. Ποια στοιχεια λοιπον θα λεγες οτι σε κανουν να σου αρεσει τοσο πολυ; ειναι η εμφανιση, ειναι πως κινειται στην παρεα, τι ακριβως ειναι που σου δημιουργει αυτο το ενδιαφερον;