Μην ανακατευεσαι τοτε.Δεν υπαρχει απλο ανθρωπινο ενδιαφερον μεταξυ πρωην.
Printable View
Καλά το λέει ο αλαφρός. Απόσταση- μόνο αυτό χρειάζεται μεταξύ πρώην.
Δεν ανακατεύτηκα Αλαφροίσκιωτε. Από πού το έβγαλες το συμπέρασμα; Το ότι δεν υπάρχει απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον μεταξύ πρώην είναι άποψή σου, ας μην το γενικεύουμε.
δεν ειμαι βεβαιη οτι καταλαβα τι ακριβως ρωτας.
ΤΙ, "τι"?
το να ζηταει συγνωμη για μια κακη συμπεριφορα, δεν σημαινει και τπτ απο αποψη εξελιξεων η αισθηματων, απο την στιγμη που δεν ζηταει και κατι αλλο , ειδικα μαλιστα εφοσον ειναι και σε σχεση ΗΔΗ, αρα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ζηταει κατι αλλο απο εσενα. μπορει να εχει ενοχες, μπορει να τον μαλωσε η ψυχ του, οπως λες...
τι διλλημα υπαρχει, οταν ο αλλος ειναι απων??? κανενα νομιζω...
συμφωνω με οσα ειπαν ιματζιν και αλαφροτετοιος.
επιπλεον, θεωρω οτι οταν μιλαμε για μια σχετικα συντομη σχεση και μαλιστα με απωθημενα, (2 χρονια ον- οφ, δεν ειναι καμια σχεση ζωης), τοτε το να βαφτιζουμε το ενδιαφερον μας φιλικο και ανθρωπινο, ειναι μια τρικλοποδια που βαζουμε στον εαυτο μας για να μην ξεκολλησει.
το ενδιαφερον σου ειναι ερωτικο κατα τη γνωμη μου, αλλα χωρις εδαφος απο την απεναντι πλευρα.
αν υπαρχει μελλον αναμεσα σε σενα κ τον πρωην μονο εσεις το ξερετε . κανεις δεν μπορει να σου πει οτι δε σε βλεπει ως ενναλακτικη λυση
ποσω μαλλον μεσα σε ενα φορουμ .
και ναι, το να του λες οτι θα εισαι παντα εκει γι αυτον, μια χαρα το μεταφραζει οτι εισαι διατεθιμενη ειτε να παιξεις την καβαντζα του, ειτε να τον περιμενεις μετα απο τις χ σχεσεις που θα κανει, να επιστρεψει, αν αποτυχει.. κακως του δινεις τετοιες βεβαιοτητες. κανεις δεν ελκεται απο τετοιες σιγουριες.
Remedy, μάλλον όντως δεν κατάλαβες το θέμα που έθεσα. Ο τίτλος του θέματος "Και τώρα τι;" προέκυψε από τη δική μου δυσκολία να κατανοήσω το λόγο της επανεμφάνισής του μετά από δέκα μήνες. Για να με ωθήσει να το γράψω σε ένα forum ψυχολογίας, καταλαβαίνεις ότι μού φάνηκε ιδιαιτέρως παράξενο, γνωρίζοντας καλά τα στοιχεία του χαρακτήρα του, που δεν μπορώ να γράφω, γιατί δεν ενδιαφέρουν και κανέναν, είναι λογικό. Θα ξαναπώ για άλλη μια φορά ότι δεν διατίθεμαι να επανασυνδεθώ με τον πρώην. Για σένα ίσως είναι ακατανόητο το ανθρώπινο ενδιαφέρον για έναν πρώην, αλλά ναι, μπορεί να συμβεί. Διευκρινίζω ότι δεν εννοώ να κάνουμε παρέα, αλλά αν τύχει κάτι άσχημο, ναι, θα τον βοηθήσω. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και δεν θα αλλάξω κοσμοθεωρία στα 35, ούτε για αυτόν, ούτε για κανέναν. Ο καθένας τη ζωή του κάνει. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
οχι, δεν με καταλαβες.
ειναι πολυ κατανοητο, απλα δεν το πιστευω οτι ισχυει σε περιπτωση σαν την δικη σας...
δεν ειναι καθολου ακατανοητο το ενδιαφερον για εναν πρωην , ειδικα μαλιστα για μενα που το εχω ζησει στην προηγουμενη σχεση μου, αλλα οταν μιλαμε για σχεση ζωης που εκανε τον κυκλο της ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
οταν μιλαμε για συντομη σχεση με προβληματα, ζητουμενα που δεν απαντηθηκαν (απωθημενα δηλαδη), και δυσαρεσκεια για την λυση της σχεσης απο την μια πλευρα, απλα δεν το πιστευω οτι υπαρχει, οχι οτι δεν μπορω να το κατανοησω.
για μενα ειναι μια καλυμμενη αναγκη να εισαι διπλα στον αλλο που σε απορριπτει ερωτικα, οταν ισχυουν οι παραπανω συνθηκες, οχι ενα γνησιο ενδιαφερον. κι αυτο δεν σε κανει κακο ανθρωπο. απλα παραμυθιαζεις τον εαυτο σου για να σου επιτρεπει (ο εαυτος σου) να εξακολουθησεις να ασχολησαι με καποιον που δεν σε θελει...
το "τωρα τι?" το καταλαβα ως "τωρα τι κανουμε?" και απαντω, οτι εφοσον ο αλλος δεν δειχνει ενδιαφερον αλλα απλα ζηταει συγνωμη για καποια συμπεριφορα, δεν υπαρχει καποιο διλλημα. συνεχιζεις παρακατω.
Remedy, νιώθω σαν να πρέπει να σου ζωγραφίσω κάτι με δεμένα μάτια! Θα πω πάλι ότι δεν έχω ερωτικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο αυτό και ότι το ενδιαφέρον μου υπάρχει και είναι γνήσιο, ανθρώπινα και απέναντι σε κάποιον που για μένα ήταν σημαντικός, ακόμα κι αν εσύ θεωρείς πως το διάστημα που ήμασταν μαζί, δεν ορίζει σχέση ζωής. Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός, δεν νομίζω ότι ορίζεται από τα χρόνια απαραιτήτως. Σαφώς υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Ό,τι έγινε, είναι στο παρελθόν. Το αν θεωρείς το ενδιαφέρον μου γνήσιο ή όχι, είναι δικό σου θέμα, εγώ ξέρω πού ήμουν, πού είμαι και πού θέλω να πάω.
Και να σου πω και κάτι; Γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο, ξέρω ότι είναι τόσο εγωιστής που και βοήθεια να χρειαστεί, δεν θα τολμούσε ποτέ να με πάρει. Είναι κ αυτές οι τύψεις στη μέση..
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
μα κ να μη σε θελει δε χανεις κατι ετσι κ αλλιως αντιθετα αυτος εχει να χασει πραγματα που ο ιδιος δεν εχει για να δωσει.