Μάρκο πραγματικά βγάζεις μια απίστευτη κακία που δείχνει πως τα ψυχολογικά που έχεις εσύ είναι χειρότερα και από τα δικά μας.
Δείχνει πως ή έχεις υποστεί bullying/εκφοβισμό/τραμπουκισμό ή ήσουν το παιδί της φάπας ή σε παντοφλιάζει ο-η σύντροφός σου ή και όλα μαζί.
Σε κάθε περίπτωση εξακολουθείς να είσαι γραμμένος και να ασχολείσαι σε ένα φόρουμ με κοπρίτες/ηλίθιους/άρρωστους άρα μάλλον η ζωή σου δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον.
Διαβάζεις τι γράφει ο καθένας αναλυτικά και απαντάς σωστά και οργανωμένα που σημαίνει αν μη τι άλλο πως αφιερώνεις χρόνο για να πονέσεις τον άλλον εκεί που πονάει.
Έντονα κόμπλεξ που προσπαθείς να βγάλεις στους πιο αδύναμους ύπο την προστασία του ίντερνετ.
Θύμα που προσπαθεί να γίνει θύτης...
Τι έχεις ακριβώς;
Είσαι γκει; Είσαι μικρόψωλος και δε σου κάθονται οι γκόμενες; Είσαι κοντός και χοντρός; Ήσουν το παιδί της φάπας; Σε παντοφλιάζουν;
Εν πάση περιπτώση σε λυπάμαι γιατί στο μυαλό σου γίνεται μεγαλύτερη ταραχή από το δικό μας.
Γιατί εγώ και άλλα μέλη μπορεί να ξενυχτάμε στο φόρουμ προσπαθώντας να λύσουμε τα θέματα μας αλλά συγγνώμη που στο λέω γιατί πληγώνει έχουμε αληθινούς φίλους.
Μπορεί λίγους αλλά τους έχουμε.
Έχουμε συγγενείς που μας αγαπάνε ασχέτως αν αποφασίζουμε να μη μοιραστούμε το πρόβλημα μας μαζί τους.
Έχουμε βγάλει πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έχουμε εργαστεί.
Και τα προβλήματα μας είναι περισσότερο οργανικά-βιολογικά.
Ενώ εσύ παιδί μου δείχνεις πιο μπερδεμένος από όλους και όλος αυτός ο θυμός και το μίσος που βγάζεις ουσιαστικά τον βγάζεις προς τον εαυτό σου.
Έχεις γεμίσει μαυρίλα μίσος και εκδικιτικότητα για άτομα και για τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα εξωτερικεύσεις πουθενά αλλού....
Χτυπιέσαι μόνος μέσα στο σπίτι.
Μήπως αυτοτραυματίζεσαι κιόλας;
Και σίγουρα είσαι και αυτοκτονικός κατά διαστήματα...
Θα μπορούσες βέβαια να είσαι και σε φάση μανίας...
Εν πάση περιπτώση δεν ξέρω καλά τα του διαδικτύου οπότε αν μπορείτε κάντε στο παλικάρι ένα μπαν βάση ip αν είναι αυτό εφικτό...