Quote:
Originally posted by Φοίβη
Η μοναξιά.
Φοίβη? Αν του χρόνου είμαι πάλι μόνη, θα κανονίσω πυτζάμα πάρτυ για όλες τις μόνες. Τέλος.
(άπαπα χριστουγεννιάτικα..)
Printable View
Quote:
Η μοναξιά.
Φοίβη? Αν του χρόνου είμαι πάλι μόνη, θα κανονίσω πυτζάμα πάρτυ για όλες τις μόνες. Τέλος.
Quote:
Originally posted by Reina
Αν του χρόνου είμαι πάλι μόνη,
αραχνες ε?
:P:P
Μόνη, ξεμόνη, αν κανονίσεις πυτζάμα πάρτυ θα έρθω!!!Quote:
Quote:
Η μοναξιά.
Και καλά να σαι μόνη...αν ο δικός σου είναι αρρωστούλης???Τι κάνεις με αυτό το θέμα, που δεν σου πάει να \"ξεσκονιστείς\" αλλού???:P;):DQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Αν του χρόνου είμαι πάλι μόνη,
αραχνες ε?
:P:P
λιγοτερο ευτυχισμενη με κανει το γεγονος οτι ενω η οικογενεια μου ειναι στο σαλονι, εγω ειμαι στο φορουμ στο δωματιο μου(οχι πως δεν ειναι καλη η παρεα σας) οτι περνουν τα χρονια και αισθανομαι οτι δεν ωριμαζω, ειναι σαν τοτε που πηγαινα σχολειο, σα να θελω να αρνηθω οτι οι παππουδες μου μεγαλωσαν
λιγοτερο ευτυχισμενη με κανει το γεγονος οτι δεν εχω βρει ποιος ειναι ο εαυτος μου - σα να μην εχω περασει την εφηβεια μου, ενω σιγα σιγα τη βλεπω(ηλικιακα) ολο και πιο πολυ να απομακρυνεται
αυτο με κανει λιγοτερο ευτυχισμενη - το οτι μαλλον ακομη δεν ειμαι τοσο ικανη να βλεπω τα καλα γυρω μου....
Η μοναξια σιγουρα οταν συνοδευεται απο παντελλει ελλειψη ενδιαφεροντων ωστε να μπορεις να περασεις καλα και με τον εαυτο σου.
Ααα και οι χυλοπιτες δεν τις γουσταρω:P
και οι χυλόπιτες μεσ\'τη ζωή είναι. Ήταν φαγητό που ούτε ήξερα τι γεύση έχει, αλλά τώρα τελευταία το συνήθισα που δεν μπορώ να φάω τίποτε άλλο. :)