Δε σε κατάλαβα...
Printable View
βασικα εμενα το προβλημα μου δεν ειναι να τον δουν αλλοι ανθρωποι αλλα οτι θα το δουν κ καπιοι ασχετοι που τους αποφευγω δια ροπαλου ;););)Quote:
οπότε αν έχεις κάτι να μας συμβουλεψεις καλό θα ήταν να το κάνεις εδώ για να το δουν και άλλοι άνθρωποι.
τεσπα αν γραψεις περιπου αλλα 42 μυνηματα θα σου εξηγισω καλυτερα τι ενοω... ευκαιρια να δοκιμασεις τις ικανοτητες σου κ στη συγγραφη.. :cool:
για την ωρα μιλα με την δημιτρα γιατι χτυπησες φλεβα εφοσον εχει κ αυτη το ιδιο θεμα με σενα....
βασικα ειμαι σε αυτο το φορουμ απο το 2013 αν μπορουσες να φανταστεις τα γεγονοτα που εχουν διαδραματιστει εδω θα ειχες μινει καραφλη
εχω δει σχεδον τα παντα
απο τα καλυτερα παιδια που ο καθενας θα τα ηθελε διπλα του
μεχρι ........δ..ς να βριζουν αδιακριτως οτι βρουν
μπορει κ συλλεκτες περιεργων αντικειμενων χαχαχαχχαχαχα (θα μπορουσες να το δεις κ αυτο... ισως) αν κ δεν αναφερομαι σε καπιον υποθετικα το λεω.
κ οτι αλλο φανταζεσε η δε φανταζεσε..
παντως ενα πραγμα σου λεω μονο...
το φορουμ σου δινει τη καθε δυνατοτητα να συνομιλησεις με οτιδηποτε ειναι ικανο να σε καταλαβει πληρως
υπο δυο ορους
1) να βρεις πιος ειναι
2) να ενδιαφερθεις να το κανεις.
Αλέξανδρε δεν γνωρίζω ακριβώς το ρόλο σου σε αυτό to forum αλλά χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω διακρίνω μια μυστικοπάθεια και ένα περίεργο τρόπο να δείχνεις ότι είσαι γνώστης όλων των πραγμάτων που έχουν σχέση με τη ψυχολογία. Βρίσκω πολύ αφαιρετικά τα γραφόμενα σου και ειλικρινά με εκπλήσσει το γεγονός ότι γράφεις λες και είσαι ειδικός ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν είσαι. Δεν σου κάνω επίθεση απλά αυτά που γράφεις με το τρόπο που τα γράφεις μπορεί να παρεξηγηθούν. Θα σου πρότεινα να είσαι πιο σαφής και συγκεκριμένος γιατί με αυτό το τρόπο μπορεί να γίνει διάλογος. Κι αν θέλεις πραγματικά κάτι να προσφέρεις να μπορείς να το κάνεις γράφοντας με σαφήνεια και χωρίς υπονοούμενα
Μάρω από ότι βλέπω ταιριάζουμε μια χαρά!!! χαχαχα!! Παίρνω πίσω ότι είπα για σένα αλέξανδρε! Τώρα έγινες κατανοητός!!!! Λοιπόν Μάρω εγώ θεωρώ ότι το μεγάλο ξέσπασμα των προβλημάτων υγείας μου ξεκίνησα από την υπερβολική ανησυχία για τους μικρούς μου σε συνδυασμό με την κούραση για το μεγάλωμα τους( ξενύχτια, αρρώστιες κλπ κλπ). Όλα αυτά σε συνδυασμό με το φόβο μου για το Θάνατο. Με διακατέχει μια έντονη φοβία από τη μικρή μου ηλικία για το Θάνατο. Επίσης θεωρώ ότι έχω θέμα με τη ΘΕΛΗΣΗ! Τι εννοώ? Θέληση για τη ζωή ... για να μπορώ να ξεπερνώ προβλήματα, εσωτερική βούληση για την ακρίβεια. Αυτό το καμπανάκι που σε χτυπάει και σε βοηθά να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες..... Αυτά προς το παρόν
αχ Δημητρά μου!!!τι μας έχει πιάσει δε μπορώ να καταλάβω...λένε ότι παίζει κάποια χημική ανισορροπία στον εγκέφαλο μας για αυτό οι άνθρωποι πασχουν από κατάθλιψη ή αγχώφεις διαταραχές.Το θέμα είναι να προσπαθούμε να σκεφτούμε όσο μπορούμε θετικά και όταν μας έρχονται οι σκέψεις να λέμε ότι ειναι απλά σκέψεις και θα περάσουν να μην τους δίνουμε τοση αξία.γιατί όσο τους δίνουμε αξία τόσο θα επιμένουν.Το ίδιο και για τα σωματικά...όταν νιώθουμε πόνο να λέμε αντε πάλι αυτός ο πόνος,γνωστός πόνος.θα περάσει πάλι όπως πέρασε και χθες...Αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε πιστεύω και μόνο αν τα αποδεχτούμε πιστεύω θα περάσουν όλα.Θεωρητικά είναι όλα εύκολα,πρακτικά δε ξέρω...ο εγκέφαλος είναι μυστήριο πράγμα!!!Οι φοβίες θα υπάρχουν πάντα αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές και όχι να κυριαρχούν γιατί έτσι δε θα ζούμε το ΤΩΡΑ.
Εσύ τι σωματικά έχεις??
Μεγάλη ποικιλία σωματικών συμπτωμάτων!!! Ξεκίνησα με ταχυκαρδίες ανέβασα κάποια στιγμή και 130 παλμούς που για μένα ειναι υπερβολικό! Εκεί μου κόλλησε ότι έχω την καρδιά μου! Μετά με έπιασε ίλιγγος σε συνδυασμό με ημικρανία και αστάθεια, εκεί φοβήθηκα ότι έχω καρκίνο στον εγκέφαλο. Ο ίλιγγος με πονοκέφαλο ακόμα με βασανίζει. Ανωμαλίες στη περίοδο μου, φοβάμαι ότι έχω καρκίνο μήτρας, ωοθηκών κλπ κλπ. Όταν δε ξεκίνησα να αρρωσταίνω από γρίπη και να κρυολογώ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω συνδυασμό όλων των παραπάνω, πιο πολύ φοβάμαι για καρκίνο που κάθε φορά τον εντοπίζω και σε διαφορετικά σημεία!!! Ας πούμε τώρα μου πέρασε το μικρό κρυολόγημα και έχω φοβερή ημικρανία και τη μέση μου. Βέβαια η μέση είναι από τις δουλειές του σπιτιού και από τους μικρούς που αν και τεσσάρων ετών θέλουν αγκαλιά, να τους σηκώνω ψηλά κι άλλα πολλά παιχνίδια! Βοήθεια δεν έχω από κανέναν πλην του συζύγου, εγώ δεν εργάζομαι αλλά ο σύζυγος δουλεύει, οπότε το βάρος πέφτει όλο σε μένα!
To ότι δεν εργάζεσαι επηρεάζει σημαντικά...Εγώ επανήλθα στη δουλειά μετά απο 15 μήνες αποχής και έχω αρχίσει και γίνομαι άλλος άνθρωπος.Η δουλειά ειναι σημαντικη...
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για ανησυχία...Άλλωστε αν είχες κάτι θα είχε φανεί...Παρ'όλα αυτά οι γιατροί τι σου λένε?
η συκωφαντικη δυσφημιση επικρατει στα λεγομενα σου κανεις την εξυπνη χωρις να εχεις ανταλαξει ουτε ενα πμ μαζι μου κ ενω με ξερεις οσο με ξερει κ καπιος που δεν εχει επικοινωνισει ποτε του μαζι μου... επισης εσυ μπορεις να μου κανεις οτι θες αφου εγω αν σε γραψω μου μετα δε θα με ενδιαφερει το παραμικρο απο οσα λες..
κ προφανως δεν εχεις ιδεα ποσο πεισματαρης μπορω να γινω οταν αποφασισω να επικοινωνισω με καπιον κ στη συγκεκριμενη περιπτωση δε δινω ουτε μια δεκαρα για το αν εχεις παρεξηγισει η οχι οσα λεω...
Δεν μπορώ να εργαστώ γιατί ο μικροί έχουν θέμα και ποιος σταθμός θα τους αναλάβει! Γκρινιάζουν πολύ και δεν έχουν λόγο γεγονός που κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Για ένα ακόμη χρόνο τουλάχιστον δεν μπορώ να εργαστώ. Κατά τα άλλα έχω επισκεφθεί παθολόγο ο οποίος μου έδωσε μια σειρά εξετάσεων, μου είπε ότι η καρδιά μου είναι μια χαρά αλλά εξαιτίας του φόβου μου δεν τις έκανα. Επίσης σε νευρολόγο ο οποίος μου σύστησε τη μαγνητική αν και δεν είδε κάτι ανησυχητικό, την οποία και δεν έκανα λόγω κλειστοφοβίας, τελευταία όμως που χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο νοσοκομείο όπου εκεί διαπίστωσαν υπερβολική πτώση των λευκών αιμοσφαιρίων, μου έκαναν μια σειρά από εξετάσεις που βγήκαν καλές και απέδωσαν την πτώση των λευκών στη γρίπη. Εγώ από τη μια φοβάμαι ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό από την άλλη δεν μπορώ να υποβάλλω τον εαυτό μου σε μια απίστευτη ταλαιπωρία του τι έχω κάθε φορά, αφού τα συμπτώματα είναι πολύ διαφορετικά. Α ξέχασα να πω ότι εξαιτίας του ιλίγγου πήγα και στο νοσοκομείο μετά το παθολόγου και στις εξετάσεις μου με βρήκαν μια χαρά. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι μαγνητική. Α και επίσης δεν έχω πάει στο γυναικολόγο για να τις ανωμαλίες του κύκλου μου. Κατά τα άλλα τις έχω κάνει τις εξετάσεις μου. Ενώ μέσα μου πιστεύω ότι όλα ειναι ψυχοσωματικά, τα πολλά σωματικά συμπτώματα με κάνουν να λέω μέσα μου ότι δεν είναι τυχαίο κάποια αρρώστια με βασανίζει. Πάντως τα παιδιά μου σίγουρα έχουν σχέση με τη κατάσταση μου!! Μου δημιουργούν απίστευτα νεύρα λόγω της γκρίνιας τους και επίσης μέχρι και πρόσφτα ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και δεν μ΄αφηναν καθόλου να ξεκουραστώ. Τέσσερα χρόνια αυτό το σκηνικό κάπου οδηγεί δεν το συζητώ. Στο μεταξύ με πιάνει η μέση μου, πονάει το κεφάλι μου πχ και δεν έχω την πολυτέλεια να ξαπλώσω βρε αδερφέ!! Αυτό είναι απίστευτα βασανιστικό! Τι ζητάω η κακομοίρα? λίγες ώρες να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω!
Συκοφαντική δυσφήμιση? Όχι Αλέξανδρε προς θεού! Δεν είχα καμμιά τέτοια πρόθεση. Λυπάμαι που θύμωσες και ζητώ συγνώμη αν δε προσέβαλα
Εδώ νόμιζα ότι θα έβρισκα ένα forum που θα μπορούσα να πω τα προβλήματά μου και να ακούσω τα προβλήματα των άλλων όχι για να έρθω αντιμέτωπη σε αντιπαράθεση με κανέναν!
Δήμητρα μου τα ίδια έχω κι'εγώ.Κάνω συνέχεια αυτοέλεγχο,ελέγχω παλμούς,πίεση,ζάχαρο.Έχω πάει 4 φορές σε καρδιολόγο μέσα σε 4 μήνες...και συνεχιζω να εχω νευροπονους στη καρδια και να με φοβιζουν παρ'ολο που ο γιατρος μου ειπε εχεις καρδια καλυτερη και απο αθλητη.Έχω κάνει εξετάσεις αίματος(απλές)και έχουν δειξει οτι ειναι ολα καλα.Πηγαίνω σε ψυχίατρο και όταν της λέω για τα σωματικά μου και τη ρωτάω αν πρέπει να το κοιτάξω μου λέει όχι και ότι δεν θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή μου...Ειναι ολα ψυχοσωματικα και οσο εισαι σπιτι δυστυχως επιδεινωνεται η κατασταση κοπέλα μου.Πάντως όλος ο κοσμος που υποφέρει απο αγχώδη διαταραχή έχει σωματικά συμπτώματα πουτον φοβιζουν και ο νους ολων παει στο κακο.Δεν ειμαστε οι μονες...Σωματοποείται το
αγχος μας...μακροχρονιο και εντονο αγχος προκαλει προβληματα για αυτο πρεπει να ηρεμησουμε.Να το δουμε αλλιως.Μη δινεις σημασια στα σωματικα συμπτωματα οταν αυτα ερχονται και θα δεις θα αρχισουν να περνανε σιγα σιγα.Την ωρα που σε πιανουν βλαε τη λογικη σου και πες εχω παει σε χιλιαδες γιατρους και εχω κανει ενα καρο εξετασεις....Ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο που σου λεω κοριτσι μου και πιστεψε με τα λεω για να τα ακουω κι'εγω η ιδια...Υπομονη καικουραγιο θελει..
Οσο για τα παιδια ειναι πραγματι επιβαρυντικος παραγοντας στην ολη διαθεση σου αλλα μην το βαζεις κατω.Ειναι τα παιδακια μας!Και εμενα η μικρη ξυπναει τη νυχτα και την παιρνω στο κρεβατι...Και τι εγινε αν μαθει?Ποσος με νοιαζει και εμενα και τον αντρα μου αρκει το παιδι να νιωθει ασφαλεια...