Καταρχας η απαντηση σου απευθυνοταν προσωπικα σε εμενα γι αυτο που εγραψα. Επισης για να μου αλλαξεις γνωμη πρωτα θα καπνισεις χρονια χορτο οπως εγω για να μπορεις να εχεις αποψη και μετα να κανεις την προσπαθεια σου και υποτιμητικο υφακι εκει που σε παιρνει φιλος οχι σε εμενα γτ αν δεν αξιζει να παρεις εσυ εμενα σοβαρα που μιλαω για θεμα που ξερω προσωπικα τοτε εγω ρε καημενε τι να πω για σενα που δεν εχεις αφησει τιποτα ασχολιαστο απο οσα ποσταρει ο κοσμος? Εχεις αποψη επι παντως επιστητου και δινει συμβουλες παριστανωντας τον ψυχολογο. Δεν εχεις γραψει ουτε μισο επιχειρημα μονο γενικοτητες και αοριστολογιες οπως καθε ενας που δεν ξερει τπτ για καποιο θεμα και γνωριζει οτι του λενε οι αλλοι. Εγω σε προκαλω στο ισο και χωρις περιστροφες να μου κατεβασεις πια αυτα τα κατεβατα που εχεις εναντια σε αυτο που λεω προκαλω και οποιον αλλο θελει και μπορει καποιος να κανει την προσπαθεια του αλλα εσυ δεν το κοβω γτ πολυ απλα δεν εχεις τι να πεις εκτος την δικαιολογια οτι...βαριεσαι να συζητησεις ασχετα αν το κανεις 500 φορες την ημερα πραγμα που δειχνει οτι εισαι και ψευτης και επισης επειδη δεν..καταδεχεσαι. Σου ξαναγραφω οτι πολυ απλα δεν απαντας γτ εισαι ξερολας που δυστυχως εχει και μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του γτ ουτε μια φορα δεν εχω δει σε διαφωνια σου να δινεις δικιο σε καποιον και φυσικα ενας ξερολας ποτε δεν θα επιανε κουβεντα με ατομο που καπνιζε 20χρονια και ξερει το θεμα καλα. Μεινε λιοπον στο σχολιο του μελους παπα που σε..δικαιωνει και αν μας διαβαζει το προκαλω και αυτο να μας πει τι επαθε το ατομο που ξερει για να δουμε ποσο κανει 4 και 3.