κ γω για αυτο δεν το πηρα τοτε, γτ ειχα ακουσει τα χειροτερα απο εσας
Printable View
κ γω για αυτο δεν το πηρα τοτε, γτ ειχα ακουσει τα χειροτερα απο εσας
I HATE THIS POISON
απορω γτ μου ειπε πως ειναι καλο φαρμακο, ειναι και καλος γιατρος με εχει βοηθησει πολυ, ισως καπιοι οντως να χουν δει αποτελεσματα με αυτο
.................................................. .......
μπα λες ε? :)
ΓΕΝΙΚΑ να απαντησω ωστε να μην δωσω δικαιωμα στη διευθυνση του φορουμ για παρατηρηση εχει σε ολες τις ειδικοτητες καλους γιατρους εχει κ χασαπιδες
αλλωστε η ιατρικη εχει προχωρησει δεν εμεινε στο 1950
αυτα λεω λοιπον με σιγουρια κ πιστεψε με θα τα ελεγα αλλιως αν δεν χρησιμοποιουσα επισημη γλωσσα κ δεν φοβουμουν για παρατηρηση....να τα ξαναπω μια φορα ακομη ομως:https://www.google.gr/webhp?source=s...rd=cr#q=POISON
οκ δημητρη understood. το θεμα ητανε αυπνια βασικα κ ξεφυγαμε λιγο, για να επανελθω ηπια φρεντο μετα απο 5 μηνες αποχης απο καφε κ δεν εχω κοιμηθει ακομα,..... ειναι 6 και 48
ο καφες ειναι υπεβεβλημενος σε μας τους ψυχωτικους ομως.καναδυο καφεδες την μερα μας διωχνουν την θλιψη...
οντως με ανεβασε ο καφες αλλα εχασα τον υπνο μου τι να το κανω?αν κ γενικα την ανοιξη εχω παρατηρησει οτι η διαθεση μου ειναι στο πικ, δεν εχω αναγκη απο υποκαταστατα, ξεκινησα κ διαιτα να χασω τα κιλα του χειμωνα, εβαλα επιπλεον 10 κιλα στα ηδη αρκετα κ ειμαι 110 τωρα, ατιμη ζωη ρε γμτ πριν αρρωστησω ημουνα στυλακι κ τωρα ντρεπομαι να βγω να κολυμπησω τα καλοκαιρια
@σουλ συμφωνω με δημητρη για το αλοπεριντιν μην το παρεις και οχι δεν ειναι συσταση για φαρμακευτικη αγωγη ειναι ζητημα υγειας
οσο για τον καφε ειμαι και γω λατρης και μου ειπε ο ντοκ οτι μειωνει την επιδραση των φαρμακων οπως και το τσιγαρο
Εγώ που παίρνω Αλοπεριντίν μαζί με Ρισπερντάλ και με κάνουν χάλια και τα δύο.
Αληθεια εσωτερικη? Μηπως σου ειπε συγκεκριμενα για ενα φαρμακο ή για ολα γενικα. Εγω ειμαι με εναν καφε στο χερι. Τον κουβαλαω παντου σαν κομπολοι να φανταστειτε. Το βραδυ πεφτω και απο τις 9 αν δεν εχω να κανω τιποτα αλλα ξυπναω καθε δυο ωρες για 5 λεπτα και μετα ξανακοιμαμαι. Το νραδυ εγω παιρνω atiapin lexotanil k solian