μαλλον εισαι ιδιαιτερη περιπτωση μου φαινετε για να λες οτι δε βοηθηθηκες
Printable View
μαλλον εισαι ιδιαιτερη περιπτωση μου φαινετε για να λες οτι δε βοηθηθηκες
πανω στις σημειωσεις δες. :confused:
sorry αλλα εγω δε μπορω να παιξω τη κολοκυθια ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω ουτε μπορω να παω στο μαντειο των δελφων για να βρω αν οντος μου ειναι γνωστη η ιστορια σου η οχι αρα θα πρεπει να σε ρωτησω καπια πραγματα για να καταληξω σε καπιο συμπερασμα για το αν πραγματι μου ειναι γνωστη αυτη η ιστορια που περιγραφεις η οχι... ως γνωστος αγνωστος δε μπορω να παρω στα σοβαρα αυτα που γραφεις γιατι απλα δεν ειμαι κ τοσο καλος στο να μιλω γενικα κ απροσδιοριστα γιατι απλα εκτος οτι αυτο δε μου παει ειναι κ αντιθετο με τη γενικοτερη φιλοσοφια που ακολουθω στη ζωη μου.εγω ξερω μονο οτι μου ειναι γνωστο η το εχω ξανακουσει με τα υπολυπα θεματα μπορω να ασχοληθω σχετικα επιφανειακα χωρις να μπορω να προσφερω κ παρα πολα σε αυτα.
να σου πω κατι ομως Αλεξανδρε?Παιρνεις την αποφαση να βοηθησεις εναν ανθρωπο και ολη την ωρα εισαι αινιγματικος.Ετσι δε βοηθας...Απλα προβληματιζεις τον αλλο ακομα περισσοτερο...Και εμενα δε μου ταιριαζει στη φιλοσοφια μου να μιλαω με ανθρωπους που δεν ειναι ξεκαθαροι ,ποσο μαλλον τωρα που περναω μια τετοια κατασταση.Ουτε εγω λοιπον μπορω να πεισω εναν αγνωστο οτι προκειται για μια ξεχωριστη περιπτωση με ιδια συμπτωματα και φοβιες με αλλους ανθρωπους.Προτιμω λοιπον να μιλαω με ανθρωπους που μπορουν αμεσα να με συμβουλεψουν και οχι να φιλοσοφησουν πανω στη ψυχολογια μου.Οποτε σε παρακαλω θα ηθελα να μην ασχολεισαι με τα θεματα που ανεβαζω γιατι πραγματικα δεν με βοηθας καπου...Σε ευχαριστω ομως για οσο ασχοληθηκες!!!
λυπαμαι αλλα εγω σοβαρες συμβουλες στα κουτουρου δε δινω χωρις να ξερω απολυτως τιποτα για αυτον που μιλαω για αυτο κ γινομαι αινιγματικος γιατι
δε βλεπω καπια σοβαρη βαση για να μη γινω αινιγματικος
για αυτο μπορει να σε συμβουλεψει καπιος αλλος αν θελεις :):):):)
Επίσης Μάρω να έχεις στο μυαλό σου ότι πάνω από όλα η καρδιά δεν πονάει.... και αφού δεν έχεις άλλα σωματικά συμπτώματα και αναγνωρίζεις το υπερβολικό σου άγχος ακολούθησε κατά γράμμα τη φαρμακευτική αγωγή όχι μόνο όταν νιώθεις πιο χάλια.
καπιες φορες η αληθεια ταλαντευται καπου στη μεση λιγο πολυ ολοι αντιμετοπιζουν προβληματα αλλα αυτο που διαφερει ειναι αν απο εγωισμο τα κρυβουν η αν απο ταπεινοτητα τα λενε
Εκείνος που αγωνίζεται πολύ καιρό και δεν βλέπει πνευματική πρόοδο, έχει υπερηφάνεια και εγωισμό. Πνευματική πρόοδος υπάρχει εκεί που υπάρχει πολλή ταπείνωση.
γερων παισιος.
Δε με κάλυψες Αλέξανδρε, καμία σχέση ο εγωισμός με αυτά τα θέματα όταν τα ψυχοσωματικά εμφανίζονται από το πουθενά δε φτάνει ο εγωισμός σε τσακίζουν. Εκτός και αν έχεις άλλου είδους θέματα.
Και τώρα που το ξαναδιάβασα... ούτε η ταπείνωση.... Για μένα πάντως καλύτερα να έχεις μια χαλαρότερη στάση ολόι όσοι μπαίνουμε εδώ είμαστε πολύ ευάλωτοι.
καλα κανεις.. που το χεις σε περιπτωση εκτατης αναγκης εννοω και δεν το παιρνεις σε καθημερινη βαση! κι εγω ετσι κανω τωρα πλεον και ειναι πολυ καλυτερα!
αν δεν παιρνεις καθε μερα ο οργανισμος δεν το συνηθιζει οποτε οοταν το παρεις θα σε χαλαρωσει.. ενω σε καθημερινη βαση βλεπεις οτι απο ενα σημειο και μετα δεν σε πιανει..
χμμμ γιατι δεν βοηθηθηκες ομως? πηγαινες καιρο?
ισως η συγκεκριμενη ψυχολογος να μην ηταν καταλληλη για σενα.. ξερεις να μην ειχατε καλη επικοινωνια..
παντως κακα τα ψεματα ολη αυτη η καθημερινοτητα ειναι πολυ στρεσογονα.. ειδικα αν εχεις και μωρακι.....
λογικο να αγχωνεσαι, τι να σου κανει μετα κι ο ψυχολογος αν ολα πρεπει να περνανε απο τα χερια σου..
παντως μην απελπιζεσαι! δεν προκειται να παθεις καρδια, αφου μαλιστα σου επιβεβαιωσε και ο καρδιολογος οτι ολα ειναι οκ..! συμπτωματα αγχους ειναι αυτα που νιωθεις.. οι πονοι, το σφιξιμο, οι ταχυκαρδιες.. ολοι οι αγχωτικοι τα εχουμε ανεξαιρετως ηλικιας!
ανθρωπους να σε στηριζουν εχεις?
εμ.. με τις γενικουρες που γραφω δημοσια που να σε καλυψω....
παντως ειμαι λιγο στη τσιτα καπιες φορες κ πολυ το ερμηνευουν κ λανθασμενα κ ολας οτι ειμαι τσατισμενος ενω δεν ειμαι...
αν το παρουμε απο ψυχαναλυτικη πλευρα το εγω (εγωισμος) μας προστατευεται απο αμυνες. οι αμυνες κρυβουν τα πραγματα που θα μας στεναχωρησουν, εκνευρισουν κλπ.. οτιδηποτε δηλαδη δεν μας αρεσει και μας χαλαει την εικονα..
οποτε αν ημασταν λιγοτερο εγωιστες, ισως να βλεπαμε καποια πραγματα καλυτερα και ισως αυτο το πουθενα που λες, να μην μας ηταν τοσο αοριστο...
τα ψυχοσωματικα σε τσακιζουν αλλα ουσιαστικα σε προειδοποιουν να αλλαξεις την ζωη σου, γιατι εχει φθασει πια ο κομπος στο χτενι..
κι αν δεν ριξουμε τον εγωισμο μας, αυτος που μας προστατευει και μας υπερασπιζει, δυσκολα θα μπορεσουμε να βρουμε την αιτια..
εγω αυτο το πιστευω!