Originally Posted by
Remedy
μαν, κατα την προσωπικη μου εκτιμηση, ΕΙΝΑΙ οντως κανονισμος το να μην γινονται προτροπες/προσκλησεις για γνωριμιες.
αντιγραφω απο τους ορους χρησης:
"Δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του e-psychology.gr για:
Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, παραπλανητικό, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων."
οταν λοιπον καποιος και ειδικα αγνωστος, κανει δημοσιες προσκλησεις για συναντησεις, αν ειναι κακοβουλος η ακομα και επικινδυνος, πραγμα που δεν μπορουμε ΜΕ ΤΠΤ ΟΜΩΣ να το ξερουμε, η προσκληση αυτη ειναι και επιβλαβης και επιζημια και ζηταει την αποκαλυψη προσωπικων δεδομενων των μελων και βεβαια αν γινει καποιο σοβαρο παρατραγουδο απο μια τετοια δημοσια προσκληση, το σαιτ εχει ευθυνες.
οποτε κατα την γνωμη μου οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ προσκλησεις θα επρεπε να απαγορευονται δια ροπαλου.
μπορει βεβαια η διαχειριση να εχει αλλη εκτιμηση για τετοιες δρραστηριοτητες και για τον ορο αυτο.
εγω, ετσι το μεταφραζω στην συγκεκριμενη περιπτωση και επαναλαμβανω απο την επομενη προσκληση του οποιουδηποτε, δεν μιλω για σενα, θα κανω αναφορες.