Originally Posted by
Breath
Καλημέρα,
Δεν ξέρω γιατί έγραψες αυτά τα τελευταία μηνύματα Δημήτρη17817. Πάντως αν αφορά κάτι από τα δικά μου λεγόμενα ή τις ερωτήσεις μου προς τον primal71.
Πρώτον δεν τις έκανα για να ειρωνευτώ κανέναν και τίποτα και καμία ασθένεια. Και γιατί να το κάνω, είμαι η ίδια ασθενής με ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά έχω και συγγενή με σοβαρή ψυχική πάθηση και έναν φίλο με σχιζοφρένεια.
Αλλά και τίποτα από αυτά να μην είχα, δεν τίθεται θέμα ειρωνείας ή κάτι αντίστοιχου, γιατί την απεχθάνομαι.
Τον primal τον ρώτησα αυτά για να μάθω πως λειτουργεί η θεραπεία που προτείνει σε πολλά θέματα εδώ στο φόρουμ και αν έχει ουσιαστικά αποτελέσματα τελικά.
Και επειδή ανέφερα τη λέξη "ζημιά" στις μνήμες των κυττάρων είχα στο νου μου κυρίως το δικό μου προσωπικό πρόβλημα με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που με ταλαιπωρεί χρόνια και την κοινωνική φοβία, όπως αναπτύχθηκαν μάλλον από την παιδική ηλικία.
Και για την τσίτα που είπαμε για τον εγκέφαλο συμφώνησα μαζί σου, το ίδιο σκέφτομαι και εγώ.
Εν πάσει περιπτώσει δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά παρεξήγησες και αν έχει σχέση με μένα, αλλά από πλευράς μου δεν υπάρχει κάτι. Ίσως είναι η ώρα μου να αποχωρήσω και εγώ από αυτό το φόρουμ, μιας και δεν καταλαβαίνω απόλυτα πως λειτουργεί και δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις στο γραπτό λόγο και άλλα.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σέβομαι τους ανθρώπους εδώ και υπάρχουν παιδιά που με έχουν βοηθήσει με τις κουβέντες τους και τους ευχαριστώ πολύ και θεωρώ γενικά σημαντική την όλη προσπάθεια του φόρουμ που υπάρχει για να συζητήσουμε ανοιχτά και να βρούμε λύσεις ή έστω μια κατανόηση στα προβλήματα που έχουμε. Αυτά, να είστε όλοι καλά.