ηρθε η μανα της και αρχιζε να με ρωταει διαφορα μεχρι να βγουμε απο το κτηριο μετα μου λεει καληνυχτα
Printable View
Καλησπερα σου μελος,ειναι δυσκολη περιπτωση οντως μιας κ δεν γνωριζεις πραγματα για αυτην παντως μην το βαζεις κατω παροτι οι δικοι της ισως σε κοιτανε καχυποπτα επειδη δεν γνωριζουν τις προθεσεις σου κ πρεπει να το αντιμετωπισεις αυτο προτεινω να παρεις εκ νεου τηλεφωνο
ρε παιδια τωρα τι ακριβως να πω στη θεια?? εγω λεω να της πω:"συγγνωμη που σας ξαναπερνω ελπιζω να μην ενοχλω, αλλα η ταδε δεν με εχει παρει ακομη μηπως σας ειναι εφκολο να μου δωσετε ητε το κινητο της ητε το σταθερο? " τι λετε?
Αυτή που βρήκες που λες οτι είναι θεία είναι οντως θεία της; Ή είναι απλά συνωνυμία;
Σε καμία περίπτωση σταθερό...θα το θεωρήσει υπερβολικό...
Ξαναπάρτην όμως,μην την αφήσεις αφού σ αρέσει..Μην αφήσεις τον καιρό να περάσει.....
παρε τη θεια τηλεφωνο και πες της..συγνωμη που σας ενοχλω και παλι αλλα θελω τη ταδε κοπελα θελω να της πω κατι σημαντικο για το πτυχιο που εδωσε και πρεπει να το ακουσει πάση θυσια! ε δεν μπορει να μην της πει τοτε να σε παρει ή να σου δωσει ενα τηλεφωνο κατι..ή πες οοτι εισαι απο το ινστιτούτο και οτι η κοπέλα πρεπει να μαθει κατι που αφορα τα αποτελεσματα της στο πτυχιο! σου δινει εκεινη το τηλεφωνο της την παίρνεις τηλεφωνο της εξηγείς ποιος εισαι και ολα καλα! εμενα θα μαρεσε παρα πολυ παντως αν καποιος με εψαχνε τοσο πολυ...αχ αχ...