-
@seirios δεν εχω κανει υποτροπη εδω και 6 χρονια αν εξαιρεσουμε οτι στον πρωτο χρονο της ψυχωσης ειχα μειωσει τα φαρμακα με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου και ειχα καποιες δυσκολιες αλλα γερη-γερη υποτροπη δεν εχω κανει.Ακομα ακολουθω καθημερινη φαρμακευτικη αγωγη και ως επι το πλειστον ειμαι πολυ καλα αν εξαιρεσουμε καποιες στιγμες που εχω καποια στεναχωρια για το τι θα κανω στο μελλον.
-
egw efaga mia geri ypotropi kobontas ta farmaka exontas epanelthei, den to sinistw se kanenan na ta kopsei apo monos tou.
-
@Χρήστο από τα λάθη μας μαθαίνουμε και δυστυχώς στις ψυχολογικές παθήσεις η υποτροπή είναι κάτι σύνηθες.Ειδικά στην ψύχωση με όλες αυτές τις σοβαρές παρενέργειες των φαρμάκων πολλοί έχουμε αποπειραθεί να τα κόψουμε ανεπιτυχώς κατα ένα μεγάλο ποσοστό.
Από τα ποστ σου δείχνεις να έχεις επίγνωση της κατάστασής σου κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να είσαι συνεπής με την αγωγή και να προχωρήσεις επιτυχώς στην ανάρρωσή σου.
Πιστεύω πως θα τα πας καλά..!!Καλή δύναμη!!
-
eyxaristw, idi oi fwnes exoun arxisei kai koboun i katastasi paei elenxomena. eyxome ta idia kai gia sena