Ακριβώς... Εσύ τον δέχτηκες ακριβώς όπως ήταν! Σωστά το λες και συμφωνώ... Μάλλον βαρέθηκε ή δεν είχε διάθεση να το παλέψει, τον κούρασε η απόσταση.. Μην τα σκέφτεσαι άλλο αυτά... Δεν φταις εσύ.
Printable View
Ακριβώς... Εσύ τον δέχτηκες ακριβώς όπως ήταν! Σωστά το λες και συμφωνώ... Μάλλον βαρέθηκε ή δεν είχε διάθεση να το παλέψει, τον κούρασε η απόσταση.. Μην τα σκέφτεσαι άλλο αυτά... Δεν φταις εσύ.
Μπορεί να βρήκε και καμιά μικρότερη ή μπορεί και να ήθελε απλώς σεξ αλλά ξέχασε να μου το πει... Έχω περάσει και ξεπεράσει την φάση για το ποια θα αγγίζει, ποια θα φιλάει κλπ. και στην αρχη δλδ. το περσινό καλοκαίρι πρασίνιζα απο την ζήλια μου σκεπτόμενη οτι ίσως τα έκανε όλα αυτά αλλά κάποια στιγμή πιστεύω οτι θα τα ξαναζήσω και εγω και ελπίζω να είναι πολύ πολύ πολύ καλύτερα...
Δεν υπάρχει τέτοιο συναίσθημα πλέον εκ μέρους μου, απλά ήθελα να μάθω... Επειδή εγω είμαι ξεκάθαρη με όλους, περιμένω να είναι και οι υπόλοιποι με εμένα αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό...
Α το καλύτερο δεν το είπα, που μου έλεγε φράσεις του τύπου ''δεν κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν'' άρα αν εξαφανιστεί κάποια κοπέλα του, δεν νομίζω να τον πειράξει εφόσον έκανε το ίδιο... Εεεε;;;;
εγω λεω εσυ φταισ και μπορω να στο αιτιολογησω
θα σου κανω μια αναλυση
τον γνωριζεισ του δινεισ αξια σε παραταει και τον εξιδανικευεισ
ποιοσ φταει;
θεσ να συνεχισω αμα θεσ το παω και παρακατω
τι τρομερο λαθοσ να εκανεσ εισαι χαζη ξερεισ τον εαυτο σου ξερεισ πωσ αντιδρασ ξερεισ τι νιωθεισ
ξερεισ τα παντα για σενα αν εκανεσ κατι που το πηρε για λαθοσ δε φταισ εσυ ετσι εισαι
αυτον δεν τον βολεψε
συνεχιζω;ρωτα
Το πρώτο είναι καλό ;) κοίτα λογικό είναι... Εγώ σε καταλαβαίνω... Σε παρατάει στα ξαφνικά, κι' εγώ στην αρχή θα ένιωθα πολύ άσχημα και θα έπεφτε η αυτοπεποίθησή μου. Αν σου εξηγούσε θα ήταν καλύτερα για σένα, γι' αυτό σου πήρε τόσο χρόνο... Απλά για να το ξεπεράσεις πρέπει να βγάλεις απ' το μυαλό σου ότι έχεις ευθύνες. Και εννοείται πώς θα τον πείραζε κι' αυτόν αν τον παρατούσαν όσο δυνατός και "σκασίλα μου" κι' αν είναι κάποιος... Λίγοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους και ακόμα πιο λίγοι δεν θα έκαναν όντως κάτι που δεν θα ήθελαν να τους κάνουν... Μην το ψάχνεις. Άστο να πάει στο καλό για να ησυχάσεις...
δεν εκανεσ κανενα λαθοσ αν μιλαμε για νορμαλ συμπεριφορα
ολοι ειμαστε αναλογα με το πωσ μεγαλωσαμε λοιπον εσυ ετσι μεγαλωσεσ
ετσι εισαι και σε οποιον αρεσει ξεκολα με τα χαζα αυτα που εχεισ ειναι προβληματισμοι
καθεσαι και αναπολεισ τι εγινε με το μαλακα που αμα κατσεισ και τα σκεφτεισ
δε σου φερθηκε και καλα και αντι να τον μουντζωσεισ καθεσαι και του δινεισ αξια με το γτ εφυγε
που μπορει να ειναι χιλοι δυο λογοι που ουτε καν τουσ φανταζομαστε απο το ιντερνετ και με αυτη τη λεπτομερεια χαλασ τη ζωη σου