-
αισθανομαι οτι δε με πιασες καλα.. :P κ εγω δινω πολλα και συνηθως δεν παιρνω κατι (αυτα πλεον τα εχω κοψει γιατι αρχισα να νιωθω εκμεταλλευση) αλλα απο τη στιγμη που εχεις αλλαξει τοσες παρεες και αυτη τη στιγμη δεν εχεις καποιο ατομο κοντα σου μαααλλον δεν εχεις δεθει εν τελει με καποιον..και αυτη η κοπελα γιατι αρχισε να σε προσβαλλει? εφοσον θελεις να σε σεβονται , εσυ βαζεις αυτα τα ορια σεβασμου στους αλλους..
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x
-
μια απ τα ιδια οσον αφορα την "αποφορτιση".. ;) αν δεν την ειχαμε πραγματικα θα το ειχαμε καψει το κεφαλακι xD
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
δηλαδη προσπαθησε να εξωτερικευσεις (..) μεσω αυτου που κανεις αυτα που σκεφτεσαι (..) αναλωγα με το ποσο δυνατο θα ειναι αυτο που εχεις μεσα σου τοσο πιο δυνατη θα ειναι κ η εξωτερικευση σα να παιρνεις δυναμη απο αυτο...
-
Κοντα μου δεν εχω κανεναν για να του πω αυτα που με απασχολουν.Ολα αυτα τα ζω στη φοιτητικη μου ζωη.Δεν ξερω γιατι αρχισε να το κανει αυτο.Ειναι δικο της προβλημα,εγω απλα αρχισα να απομακρυνομαι χωρις να κανω καποια νυξη στο οτι με προσβαλλει..οπως ειπα και πιο πανω δεν θελω να βαζω φραγμους στον αυθορμιτισμο των αλλων..Εμενα ειναι στον χαρακτηρα μου να δινω δεν μπορω να βαλω φραγμους σε αυτο,μου βγαινει αυθορμητα
-
μα το δειχνω και κανουν τους χαζους και το βλεπω οτι το καταλαβαινουν
-
Έχεις μια μορφή κατάθλιψης μάλλον και καλύτερα να επισκεφτείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα έναν ψυχολόγο!