Originally Posted by
yanni
Σας ευχαριστω ακομα μια φορα για το ενδιαφερον σας. Δεν περιμενα πως θα εχω τοσες απαντησεις. Ειλικρινα μου δινουν δυναμη και με βοηθανε πολυ!
Interferon βρισκομαι στην Ιταλια, Μιλανο συγκεκριμενα. Ωραια πολη, χαμηλη ανεργια, οι μισθοι ειναι σχετικα καλοι (καμια σχεση με τους μισθους στην Ελλαδα δηλαδη αλλα οχι απο τους πιο υψηλους στην Ευρωπη) και επισης οι Ιταλοι μοιαζουν αρκετα με μας στην ιδιοσυγκρασια και στην ψυχολογια κατι που σε κανει να μπορεις να προσαρμοστεις πιο ευκολα αλλα δεν μιλανε σχεδον καθολου αγγλικα και αν δεν μιλας ιταλικα και εισαι και ανθρωπος χαμηλων τονων και οχι ιδιαιτερα κοινωνικος ειναι μεγαλο πληγμα!
Εχεις δικιο σε ολα οσα γραφεις. Ηθελα να βγω στο εξωτερικο αλλα οπως εγραψα και στο αρχικο μου post δεν θα το τολμουσα ποτε αν δεν γνωριζα την κοπελα μου η οποια ηθελε οπωσδηποτε να φυγει και με πηρε και εμενα μαζι της ασχετα αν δεν ενοιωθα ετοιμος για κατι τετοιο. Η κοπελα μου δεν με πιεζει αμεσα να βρω καποια καλυτερη και πιο σταθερη δουλεια απ αυτη που εχω τωρα αλλα δεν ειναι καθολου ευχαριστημενη στην δικη της δουλεια με αποτελεσμα να νοιωθω ασχημα, ενοχος και πιεση στο να βρω κατι καλυτερο ωστε να μπορεσει να παραιτηθει και να βρει κατι αλλο. Επειδη τα ψυχολογικα μου προβληματα και οι φοβιες μου δεν ειναι κατι καινουριο για μενα αλλα τα κουβαλαω μαζι μου σχεδον ολη μου την ζωη εχω βρει καποιους μηχανισμους για να μπορω να χαλαρωνω οσο αυτο ειναι δυνατο,αλλα χρειαζονται χρονο για να δουλεψουν. Δεν μπορω δηλαδη να ξυπνησω ενα πρωι, να σταθω μπροστα στον καθρεφτη, να πω στον εαυτο μου σημερα μπορεις να τους φας ολους και να λειτουργησει.
John11
Δεν διαφωνω εντελως με το σκεπτικο σου αλλα δεν ειναι παντα ετσι. Αν εννοεις οτι τα ατομα γυρω μου με κανουν να νοιωθω ασχημα ηθελημενα δεν ισχυει στην δικη μου περιπτωση. Μπορει να μην ξερουν πως να με βοηθησουν και μπορει καποιες φορες να προσπαθουν να με βοηθησουν με λαθος τροπο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θελουν να με εκμεταλευτουν ή οτι θελουν το κακο μου.
Η αληθεια ειναι πως μονο ο πατερας μου μπορει να καταλαβει ακριβως πως νοιωθω γιατι η ψυχοσυνθεση μας ειναι η ιδια.