https://www.youtube.com/watch?v=5ai0MFkSoEY
Printable View
μπορω να σε κανω μια ενημερωση αν σε απασχολει το θεμα
Εγώ πάλι νομίζω ότι αν φερθείς κατάλληλα σε μια κοπέλα μπορεί να δεχθεί να κάνετε έρωτα ευκολότερα απ' ότι θα πίστευες (αν αυτός είναι ο αυτοσκοπός σου). Μάλλον προτίμησες την εύκολη λύση. Αλλά δεν είμαι υπέρ του να γυρίζουμε στο παρελθόν. Ότι έγινε έγινε. Άσε που μπορεί η κοπέλα που αναφέρεσαι να πληγώθηκε οπότε να σε απορρίψει αν προσπαθήσεις τώρα.
θα σε κανω μια ενημερωση ομωσ γτ εμενα με απασχολει το θεμα οι βετερανοι που λεσ ειναι πρωην κομαντα που ειχαν ερθει σε τετοια φυσικη κατασταση που δεν τουσ επιανε τιποτα αυτοι που λεσ πανε στον πολεμο σακατευονται σωματικα και ψυχολογικα και καλουνται γυρνωντασ πισω να ζησουν μια φυσιολογικη ζωη με την λειτουργικοτητα που αυτη επιβαλει το παραδοξο ειναι οτι βλεπεισ ανθρωπουσ σακατεμενουσ να εχουν επιδοσεισ ισεσ η και καλυτερεσ σε μερικα σημεια των φυσιολογικων εγω με αυτα που εχω περασει και με τον τροπο που λειτουργω θεωρουμαι βετερανοσ πολυ θα ηθελα να συναντησω και αλλουσ αλλα δεν εχω λεφτα να παω να τουσ δω βρηκα καποιουσ στην αγγλια το λοιπον καλημεροκαλησπερεσ και καλυνηχτεσ σε ολουσ το παραμυθι μου τελειωσε
φιλικα