Προοδος ειναι οτι σε γεμιζει και σε κανει ευτυχεστερη .
Printable View
δεν ξερω το γιατι ρε συ δελφινι μπορει κατι να εγινε μοπρει απλα να αφεθηκεσ γτ εζησεσ οσα ηθελεσ στα νιατα σου
μπορει να εχεισ προβληματα πολλα ειναι τα γιατι απλα να ξερεισ οτι κ οι παντρεμενεσ δεν ειναι αδυνατεσ ουτε καλυτερεσ απο σενα
αρα απο αυτα που λεσ βγαινει οτι εχεισ τα προσοντα να κανεισ οτι θελεισ αλλα δεν τα χρησιμοποιεισ
εγω ξερω ενα πραγμα η ζωη οσο μεγαλωνουμε μασ μοιραζει απλοχερα προβληματα στο χερι μασ ειναι να τα λυσουμε οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να ειμαστε καλα
Δελφίνι αν ενδιαφέρεσαι για περιοχή Θεσσαλονίκης και δεν ψάχνεις για τοπ μόντελ αλλά καλό άνθρωπο υπάρχει γαμπρός.
'Ενας γνωστός μου είναι στην ηλικία σου κοντά ελεύθερος δεν μπορώ να σου πω ότι είναι ωραίος είναι σχετικά ψηλός 1.75-1.80 κάπου εκεί με κάποια κιλά αλλά όχι λαπάς φυσιολόγικά πράγματα πάρα πολύ καλός χαρακτήρας αγαθός με την έννοια της καλοσύνης περισσότερο όχι της χαζομάρας, με καλές παρέες και σταθερή δουλεία.
Οκ πες πώς θα τον γνωρίσω;
Kοίτα εγώ φεισμπουκ και τέτοια δεν έχω για να συννενοηθούμε από εκεί
αν θες στείλε μου προσωπικό μνμ να μου πεις τι σε βολεύει δε του έχω πει κάτι ακόμη
Ο γάμος είναι κάτι που σου τυχαίνει ή που τον επιδιώκεις; Και όταν εννοώ επιδιώκεις εννοώ προσπαθείς πάντα να είσαι αδύνατη και όμορφη ώστε να σε δει ο άλλος και να του αρέσεις. Να κάνεις το πρώτο βήμα ίσως εσύ παρόλο που είσαι γυναίκα και τέτοια.
Ψηφισα 2 φορες , κατα λαθος . Ο γαμος σου τυχαινει ειναι η απαντηση μου .
Θα την τεκμηριωσω . Αμα καθεσαι μεσα και δεν συναναστρεφεσαι κοσμο , ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες να βρεις συντροφο . Απο την αλλη , το να βγαινεις συνεχεια , δεν εγγυαται οτι θα βρεις το ταιρι σου .
Ειχα ενα φιλο , εβγαινε συχνα , κοινωνικος , και παει τον πατερα του στο Λαικο Νοσ. αρον -αρον . Στο διπλανο δωματιο ηταν ο πατερας μιας κοπελας . Οι πατεραδες πεθαναν . Τα δυο παιδια παντρευτηκαν . Ειναι τυχη αυτο η οχι ?
το πολ ειναι λαθος βρε δελφινι...
τι ναι και οχι??? ξαναδες τι ρωτας.
'τυχαινει" # 'το επιδιωκεις" πρεπει να ειναι οι απαντησεις.
και τα δυο ταυτοχρονα, ειναι η αποψη μου.
οσες φορες και να τυχει, αν εισαι αρνητικος, δεν το κανεις.
κι οσο και να το θες η και να το κυνηγας, αν δεν σου τυχει, επισης δεν το κανεις.
Εμένα παραδείγματος χάρη τόσοι με θέλανε και μου κάνανε πρόταση γάμου αλλά εγώ ήμουνα αρνητική και έδιωξα όλες τις ευκαιρίες και τελικά έμεινα Μπάκουρας .