-ραπτική, γυμναστήριο, γιόγκα 1σωρό πράγματα έχει και μέσα από αυτά θα γνωρίσεις και κόσμο σημασία έχει να μην είσαι στην αδράνεια. Εγώ το πληρώνω πολύ ακριβά αυτή τη στιγμή. Αργία μήτηρ πάσης κακίας!
Printable View
-ραπτική, γυμναστήριο, γιόγκα 1σωρό πράγματα έχει και μέσα από αυτά θα γνωρίσεις και κόσμο σημασία έχει να μην είσαι στην αδράνεια. Εγώ το πληρώνω πολύ ακριβά αυτή τη στιγμή. Αργία μήτηρ πάσης κακίας!
-ραπτική, γυμναστική, γιόγκα οτιδήποτε αρκεί να φύγεις από την αδράνεια, εγώ το πληρώνω πολύ ακριβά αυτή τη στιγμή. Αργία μήτηρ πάσης κακίας!
Καλα τα λες να κανω κατι μονη μου.Αλλα απ την αλλη εγω θελω να γνωρισω κοσμο.
Ποσο χρονων εισαι?dcat
26κορίτσι μου κόσμο μέσα από τις δραστηριότητες θα γνωρίσεις από το σπίτι μέσα σίγουρα όχι, πίεσε λίγο τον εαυτό σου και σιγά σιγά θα πάρεις το κολάι.
Μικρη εισαι, το ξερω εχεις δικιο πρεπει να το παλεψω.Εσυ ειπες οτι εχεις ψυχοσωματικα δηλ?
Ξαφνικά 1μέρα εκεί που περπατουσα 1πόνος στο στήθος στη συνέχεια τάση λυποθυμίας και έντονη ταχυκαρδία από εκείνη τη μέρα εμπλουτίστηκε με διάφορους άλλους πόνους κόπωση καμιά φορά μουδιάσματα και κρυάδες. Το θέμα είναι ότι επισήμως κλείστηκα μέσα και δεν είμαι ικανή να κάνω τπτ... ενώ μέχρι πριν και 1χρόνο δούλευα ήμουν όλη μέρα έξω παλία ήμουν αθλήτρια και πολλά άλλα.. Το θέμα είναι να μην αφήσεις ποτέ τον εαυτό σου ούτε 1μήνα.
Κριμα εισαι τοσο νεα δεν το χεις ψαξει να δεις αν θεραπευτευεται?
Να σας πω κάτι για τα ψυχοσωματικά ρε παιδιά - συγγνώμη που είναι ψιλοάσχετο και μπορεί να είμαι και άκυρη... από την ώρα που άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως εν μέρει τα προβλήματα που με κρατάνε πίσω είναι ψυχοσωματικά, εννοώ ότι το σκέφτηκα στα σοβαρά και είπα "ρε λες..?", προσπαθώ και παρατηρώ εκείνη την ώρα σε τι ψυχολογία είμαι (συνήθως σε κακή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), και λιγάκι σα να ξορκίζονται... μπορεί να είναι και η ιδέα μου, ξέρω γω?
εγω παλι νομιζω οτι αυξανεισ τη συνειδητοτητα κατ εμε πρεπει να ανγνωριζεισ καθε συναισθημα
για να πατασ γκαζι οταν νιωθεισ καλα μετα απο καιρο μαθαινεισ να δημιουργεισ καπωσ θετικα συναισθηματα
οταν τα πραγματα δεν ειναι καλα και παει λεγοντασ δε το συστηνω σε κανενα γτ πρεπει να εχεισ μυαλο για να το διαχειριστεισ
ειναι ζορικο αλλα εγω δεν εχω αλλη λυση