Aλλο τι αλλο του λεγες κ τον πιεσες?
Printable View
Aλλο τι αλλο του λεγες κ τον πιεσες?
Αν ήταν μονο αυτή η αντίρρηση, σιγά τη ζηλεια που έδειχνες! Μια χαρά σε βρίσκω.
εγω θα σου πω οσο πιο καλοπροαιρετα μπορω οτι
το ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΔΕ συμφαιρει ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ εκτος του οτι ετσι ειναι σα να λες οτι αισθανεσε οτι βρισκεσαι σε κατωτερο σημειο δε θα νιωσεις ΠΟΤΕ καλα μεσα σε αυτη τη ψυχολογια ΑΝ δε το παρεις αποφαση οτι πρεπει να την αλαξεις..
πχ
ΠΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?
θα μπορουσε? ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΦΕΡΝΕΙς ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ τον εαυτο σου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ενω θα μπορουσες να κανεις κατι για να αισθανθεις κ συ η ιδια καλυτερα με τον εαυτο σου.. με το να χειριζεσε τους αλλους πχ εκτος του οτι ετσι κουραζεσε κ ταλαιπωρισαι τζαμπα εξαντλεις τον εαυτο σου χωρις λογο κ αιτια
Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΠΟΡΩ
ΓΙΑΤΙ Κ ΣΥ Η ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣΑΡΑ πρεπει να βγεις απο αυτη τη ψυχολογια για να νιωσεις κ συ η ιδια καλα με τον εαυτο σουQuote:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!
απλο?
γιατι τωρα εσυ η ιδια λες οτι δε νιωθεις καλα!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΚΡΙΝΗς ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς!
ΝΑ ΑΓΑΠΑς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!
Κ αν αυτα γινουν οι αλλοι θα ερθουν κοντα σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΣ κ χωρις να χρειαζετε να τους ΤΡΑΒΗΞΕΙς ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Οταν εχεις στο μυαλο σου πως να αγαπας τον εαυτο σου κ ετσι θα σε αγαπησουν κ οι αλλοι... ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ λιγο τα πραγματα κ βρες τα με τον εαυτο σου ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ αν δε τα βρεις με τον εαυτο σου ΔΕ ΜΠΟΡΕΙς Κ ΝΑτα βρεις κ με τους αλλους
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ
ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ?
Ελπίδα θα έχεις μόνο όταν καταλάβεις τα λάθη σου και βρεις τον εαυτό σου. Η υπερβολή πάντα θα σε οδηγεί στο κακό, στη δυστυχία. Η υπερβολική ζήλεια είναι κακο πράγμα και απωθει τους ανθρώπους. Για ποιον λόγο να γυρίσει κάποιος πίσω αν είσαι έτσι? Ποιος θα ήθελε να περάσει κάτι τέτοιο? Είναι καταπιεστικό! Βρες τα με τον εαυτό σου!
Νομιζω οτι θα χρειστουν μεγαλες προσπαθειες ναλλαξεις τον τροπο που συμπεριφερεσαι , και αν το καταφερεις , και τα βρεις με τον εαυτο σου , οπως λεει επισης η christine , τοτε υπαρχουν ελπιδες , αλλα και παλι αυτο που λεω , ειναι εικασια . Δεν ξερω για τι εισαι ικανη , ουτε γνωριζω τι σκεφτεται ο φιλος σου ( αφου ουτε εσυ ξερεις ) . Αλλο τι λεει , αλλο τι σκεφτεται . Μην βασανιζεσαι γινομενη ανυπομονη . Αυτα τα πραματα θελουν το χρονο τους .
αγνωστη,σου δινε αφορμες και ζηλευες?δεν του ειχες εμπιστοσυνη?ποσο καιρο ειστε χωρια?
αν ησουν καταπιεστικη απο την αρχη της σχεσης σημαινει οτι το αποδεχοταν.ξαφνικα γιατι τον πειραξε?
μωρ' εισαι βεβαιη οτι ησουν πιεστικη και καταπιεστικη, η σε εκανε να το νομιζεις για να την κανει σιγα-σιγα?
θα συμφωνησω με καποια μελη παραπανω, οτι απο τις εξηγησεις που εδωσες εδω τουλαχιστον, ουτε εγω βλεπω ποια ηταν η τρομερη πιεση που ασκουσες σε 6 χρονων σχεση (!!!!)
και γιατι το να μιλας για γαμο ηταν πιεση, δεν το καταλαβα!!!! ειχατε εξ αρχης ξεκαθαρισει οτι δεν προκειται να παντρευτειτε, η εστω στο ξεκαθαρισε αυτος και ειναι τζιζ να μιλας για γαμο σε μια μακροχρονια σχεση για να μην ταραχτει ο νεος? για ο'τι θελεις θα μιλας και πολυ καλα εκανες αν του ελεγες τα θελω σου.
δεσμευμενος ηταν και δεν εκανε να του μιλας για γαμο? δεν ειμαστε καλα...
το αλλο με την ζηλεια, επισης δεν το καταλαβα! για ποιον λογο σε μια παρεα που ειχε και κοπελες δεν ησουν εσυ καλεσμενη??? ειχες καθε δικιο να συζητας ποιες θα ειναι και ποιες δεν θα ειναι!
ολα τα παραπανω θα ειχαν νοημα ΜΟΝΟ εαν σου ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν δεσμευεται απεναντι σου και θελει να εχετε μια ελευθερη σχεση χωρις αποκλειστικοτητα και υποχρεωσεις . εσυ μας λες οτι ειχατε δεσμο και μαλιστα μακροχρονιο και οτι σε γνωριζε σε συγγενεις του!!! γιατι να μην μιλας για γαμο?
και πανω απ ολα, θα ειχε καθε δικιο να κανει μια τετοια συζητηση νωριτερα. στα 7 χρονια το θυμηθηκε οτι καταπιεζεται??? θα ηταν οκ, στον ενα μηνα, στον ενα χρονο, στα δυο χρονια!
στα 7 χρονια αγαπητη, αλλου ειδους ενδειξη ειναι αυτος ο χωρισμος, οπως και η κουβεντα που πεταξε του "τιποτε δεν αποκλειεται".
ο φιλος σου κανει την ζωουλα του.... απλο...
ξυπνα και πηγαινε παρακατω. ασε αυτον να σε ρωταει αν στο μελλον υπαρχει ελπιδα να τον θελησεις παλι, μην καθεσαι και περιμενεις και μαλιστα τον διαβεβαιωνεις γι αυτο!!!
ποσο καιρο εχετε χωρισμενοι?
Toν πιεζες οταν τα χατε τον πιεζεις κ τωρα να παρεις απαντηση, προσπαθησε να ηρεμησεις κοπελα μου κ ασε λιγο διαστημα πιο χαλαρα. Ο αντρας δε μπορει την πιεση κ τις ζηλειες, του κανει σαν θορυβο απο κομπρεσερ στο κεφαλι του κ θα κοιταει να απομακρυνεται. Μη του στελνεις παλι εσυ να τον ρωτας τι θα γινει.