γεια σου serios εχω και εγω αλογια και δεν μιλαω πολυ, αυτο το βαζω στα αρνητικα συμπτωματα , εσυ πως το ξεπερασες σε βοηθησε το σολιαν ;
Printable View
γεια σου serios εχω και εγω αλογια και δεν μιλαω πολυ, αυτο το βαζω στα αρνητικα συμπτωματα , εσυ πως το ξεπερασες σε βοηθησε το σολιαν ;
Koίτα να δεις , ως αλογία οι γιατροί ορίζουν το σύμπτωμα όπου ο ασθενής απαντάει μονολεκτικά ή πολύ φτωχα χωρίς περιγραφές.Στην αρχή συνέβαινε αυτό και ήταν λογικό μιας και η σκέψη μου ήταν άσχημη.
Πλέον δεν μιλάω πολύ αλλά ποτέ δεν συνέβαινε αυτό.Μιλάω λίγο λιγότερο από το κανονικό μου.Μπορώ να κάνω μια κουβέντα και να ανοίξω ένα θέμα συζήτησης.Πιστεύω μπορεί να βελτιωθεί και με το να εντάξω στο πρόγραμμά μου κάποιες δραστηριότητες.
Το solian δεν ξέρω αν με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι.Γενικά νομίζω είναι στη συνολικότερη βελτίωσή μου κ δεν μπορώ να πω ότι οφείλεται μόνο στο συγκεκριμένο φάρμακο.
Πάντως κ φυσιολογικοί άνθρωποι που έχουν μια φτωχή ζωή σε δραστηριότητες και εμπειρίες δεν μιλάνε πολύ.Είναι και στον χαρακτήρα.Κάποιοι το έχουν το μπουρου μπουρου.Εγώ πάντα μιλούσα λίγο αλλά πιστεύω πως μπορεί να βελτιωθεί και άλλο αν καθαρίσει εντελώς το μυαλό μου.
@nikopoul εσύ μιλούσες πολύ προτού πάθεις το επεισόδιο;;
εγω μιλουσα πολυ πριν αρωστησω και ανεπτυσα θεματα σε βαθος τωρα ειναι επιφανιακη η σκεψη μου και δεν εχει πλουτο και βαθος γενικα με εχει καταβαλει πολυ η αρωστια . πριν ημουνα το κεντρο της παρεας και τωρα απλος συμετεχω με ερωτησεις δεν αναπτυσω θεσεις και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα.
κατι αλλο που με απασχολει ειναι οτι δεν εχω πλουσιο συναισθημα δηλαδη παλια ελεγα καλημερα με ενταση και κεφι ενω τωρα ολα ειναι διεκπαιρεωτικα
Kαι εγώ τα ίδια απλά βλέπω πως βελτιώνομαι σε σύγκριση με 1 χρόνο πριν.Είχα άποψη για τα πράγματα,επιχειρηματολογο� �σα,είχε μια καλή λογική η σκέψη μου.Τώρα προσπαθώ να προσδιοριστώ και μου είναι δύσκολο.Είναι σαν να μη ξέρω τις πεποιθήσεις μου.Σαν να ξέχασα να σκέφτομαι και να έχω κριτική σκέψη.
Ηλικια:26,5
Χρονος ανάρρωσης:6,5 χρονια
Φαρμακα: τακτικά παίρνω 6 mg risperidone,25 mg nozinan, 10 mg seropram και περιστασιακά akineton 2 mg και tavor 1.25-2.5 mg
Θετικά:σχεδόν κανένα εκτός αν στρεσάρομαι πολυ που εχω κάποια επιθετικότητα
Αρνητικά:αποφυγη πολλων κοινωνικων επαφων,ευκολη κοπωση,μειωμένη διαθεση και απογοητευση,δεν βαζω σε μια ταξη τα πραγματα μου σαν τεμπελια
Θετικά:καταφερα να ειμαι σε μια καλη κατασταση προς τους εξω αλλο αν βασανιζομαι μεσα μου και ετσι οποιος με διακρινει στο δρομο δεν πιστευει οτι εχω προβλημα φαινομαι απολυτα φυσιολογικος.μου εφυγε η υπερκινητικοτητα που ειχα 5 χρονια λογω του nozinan.καταφερα και εργαστηκα 1 χρονο και 2 μηνες σε εταιριες και τελειωσα τη στρατιωτικη θητεία (ι4 άοπλος) με αλλεπαλληλες υπηρεσιες στο στρατο και απειρα ξενυχτια ξενυχτωντας στη βαρδια.
Αρνητικά:με τα ψυχοπιεστικα γεγονοτα που μου εχουν τυχει τον τελευταιο καιρο εχω πολλη κακη διαθεση και στεναχωρια αλλα το παλευω
Στοχοι:Δεν εχω καποιους συγκεγκριμενους στοχους μονο να ειχα μια συντροφο που να με θελει γι αυτο που ειμαι και ενα εισοδημα να ζησω