Originally Posted by
iraklis1
Καλησπέρα.
Αναφέρεσαι σε πνευματική υγεία αλλά κάνεις λάθος. Θα έπρεπε να αναφέρεσαι στην καλή εγκεφαλική λειτουργία μιας και τα φάρμακα αντικαθιστούν τις φυσικές ουσίες για τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Λόγο του ότι αντικαθιστούν την φυσική λειτουργία του εγκεφάλου να είσαι σίγουρη ότι ο γιος σου, όπως όλοι όσοι πήραμε νευροληπτικά, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Η χημεία χάλασε και είναι ακραία εξαρτημένος από ουσίες για να δείχνει φυσιολογικός. Όχι για να είναι φυσιολογικός.
Το ότι τα κόβει οφείλετε στο ότι τα φάρμακα είναι πολύ τραυματικά, και μιας που τα παίρνει για σας , τον κάνει να νιώθει μη ελεύθερος , σκλάβος. Αυτοί που είναι καλά με νευροληπτικά είναι αυτοί που τους αρέσει να είναι σκλάβοι και όχι οι ελεύθεροι. Μια ζωή θα τα κόβει θα συμπεριφέρεται άσχημα και πάλι από την αρχή.
πάνω από 10ετία με παιδευουν οι δικοί μου. Πάνω από 5 εισαγγελικές 2 χρόνια ψυχιατρεία αλλά εγώ στα 33 μου θα τα ξανακόψω , για να είμαι ελεύθερος. Δεν είμαι σκλάβος καμίας ιατρικής όσο και να θέλει να με βοηθήσει.
Αν και με τα invega τώρα δε με πειράζει που τα παίρνω. δε με επηρεάζουν όσο τα παλιότερα. ούτε καν τα νιωθω.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εξπερματώνω 1 σταγόνα νερό. Ο γιατρός μου πρότεινε για ένα χρόνο να κάνω μια φορά το μήνα ένεση invega. Απότι διάβασα στο νετ από μαρτιρίες δε θα έχω ορμές για έρωτα ακόμα και ένα χρόνο μετά το σταμάτημα της ένεσης γιατί η ουσία μένει για 1 χρόνο.
Πάντως έτσι σκα#α που γίναμε από το να τον κλείσεις σε ψυχιατρείο καλύτερα να του κάνεις ένεση invega. Η θεραπεία κρατάει 1 χρόνο με μόνο πρόβλημα τα σεξουαλικά αλλά μικρός είναι και θα καταφέρει να κάνει οικογένεια. Δεν είναι βασανιστήριο όπως όλα τα άλλα ίσα ίσα που φτειάχνει το κέφι.
Και μη νιώθεις άσχημα. Ίσως με περισσότερη εμπιστοσύνη και κουβέντα να το είχες προλάβει. Αλλά από τη στιγμή που τον έμπλεξες κοίτα το καλύτερο γιαυτόν γιατί μια ζωή έχει όπως όλοι μας.