εσενα πρεπει να σου αρεσουν πολυ οι Σουηδέζες
Printable View
μην μπερδευεσαι.
ευκολο ειναι για τις γυναικες να βρουν σκετο σεξ χωρις απαιτησεις, με το καλησπερα, ακομα κι αν δεν βλεπονται (ουτε ακουγονται :p ).ακριβως γιατι οι γυναικες σπανια ψαχνουν κατι τετοιο, ενω οι περισσοτεροι ανδρες ειναι προθυμοι.
για τους ανδρες, οχι. ποτε δεν ηταν.γιαυτο και ειναι παραμυθατζηδες ενω απλα θελουν να πηδηξουν . (εκτος αν μιλαμε για ανδρες ειδικων προσοντων η προδιαγραφων, που πραγματι βρισκουν οτι θελησουν)
αυτο το "οπως παλια" μπορεις να το εξηγησεις λιγο?
δηλαδη παλιοτερα πηγαινες οποτε ηθελες κι ελεγες "θελω απλα να κανουμε μια ξεπετα και δεν ενδιαφερομαι για τπτ αλλο" και οι αλλες ερχοντουσαν?
Billaros μη με παρεξηγησεις και ουτε να το παρεις προσβλητικα αλλα εχεις σκεφτει να πας σε εναν οικο ανοχης? εκει θα βρεις πολυ ευκολα αυτο που ψαχνεις,οτι ωρα θες εσυ και δεν ειναι ντροπη.
παιδια ευχαριστω για τις απαντισεις και ο χαβαλες που κανετε ενοειτε καλα τον κανετε :P απλα το θεμα σε μενα εχει σοβαρεψει καπως γιατι με εχει κανει να νιωσω και χαλια ψιχολογικα εκτος τα αλλα προβληματα που εχουμε που ειναι ενοειτε πιο σοβαρα τουλαχιστον ξεσπαγα πιο παλια τωρα δεν μπορω να βρω ουτε μια μετρια γι αυτο το θεμα και επεισης μου πετανε και τιν ειρωνεια ενω παω να τιν πεσω σε καποια μου λενε ωραιο παιδι εισαι θα βρεις αλλη και μου το χουν πει πολλες και αρχιζω και εκνευριζομε συν οτι βλεπω ασχημους με ωραιες και με πειραζει κακος βεβαια αλλα σε αυτη τι κατασταση με πειραζει να βλεπω κατι τετοιο
billare μου θυμιζεις ενα ανεκδοτο ρε φιλε..
παει ο τυπος στον γιατρο,-γιατρε δεν γαμαω!
-ΑΑ ,λεει ο γιατρος, αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο
να παρε αυτα τα χαπια και θα δεις μετα απο 10 μερες σιγουρη βελτιωση!
μετα απο 10 μερες
-γιατρε δεν γαμαω!
-ΑΑ μην ανησυχεις,ψυχραιμος ο γιατρος, σε μερικους οργανισμους αυτα τα χαπια δεν πιανουν να δοκιμασε και αυτα ,και του δινει μια συνταγη,και θα δεις αμεσως αποτελεσματα.
μετα απο 20 μερες
-γιατρε τα χαπια δεν καναν τιποτα! δεν γαμαω
- τι να σου πω παιδι μου μαλλον το προβλημα σου ειναι μη αναστρεψιμο! δεν εχω τιποτα αλλο να σου δωσω!
-δεν πειραζει γιατρε μην στεναχωριεσαι!
οπως φευγει ο τυπος του κλεινει το ματι η γραμματεας του γιατρου που τον ειχε δει τοσο καιρο και τον ψιλογουσταρε
.κλεινει και αυτος το ματι
πιανονται και αρχιζουν '' πατα κιουτα πατα κιουτα''
ακουει θορυβο ο γιατρος βγαινει και τους βλεπει
ΕΣΥ ΡΕ ΔΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕΣ;
και ο τυπος ψυχραιμα: - αμα βρω γαμαω!!
δεν νομιζω ιδιες ηλικιες ειναι περιπου πανω απο 20 και εγω ειμαι 28 να δωσω και ενα παραδειγμα βγηκα με μια κοπελα πριν καμια βδομαδα ενω εγινε κατι απο κοντα οχι σεξ κατι πιο χαλαρο ενω τοτε ηθελε να βρεθουμε παλι να γινει μετα αλλαξε γνωμη και μου εγινε και αλλη φορα τον προηγουμενο μηνα και τρελενομε δεν ξερω τι φταιει..
Εγω που δεν μπορω να βρω κοπελα για σχεση ? ( οι one-night-standers'ss μην ενοχλουν παρακαλω ) .
Το απόγειο του σεξισμού!!!!!! -Τι είναι παιδί μου οι γυναίκες; -Αντικείμενο ηδονής μπαμπά.......Μπαμπάς: Μπράβο παιδί μου, Μαμά: Έτσι αστέρι μου Αδερφός: Θέλω να σου μοιάσω Κοινωνία: You are the best! Αλλά άμα είχες αδερφή και ήθελε κάποιος να τη "γαμάει" τι θα έκανες;