είχα βρει τον εαυτό μου ... με βοήθησε πολυ η ψυχοθεραπεία κατάφερα να γίνω ένα πολυ αισιοδοξο και χαρούμενο άτομο... όμως αυτή η ιστόρια με έριξε ..εφτασα πάλι πάτο...και αυτό με απογοητευσε..ειναι σαν όλη η προσπαθεια που έκανα να τη πεταξα εγώ η ίδια.. εγραψα την ιστορία μου για να παρω τη γνωμη σας ..νομιζα ότι άξιζε ο τύπος αλλά χαιρομαι που βλεπω οτι ο τύπος δεν αξίζει καν να ασχολούμαι..πρωτη φορα είδα πως μπορούν να φερθούν οι ανθρωποι...παρολο που ειμαι 26 καθώς μεγάλωσα σ'ενα παρα πολυ όμορφο οικογενειακό περιβάλλον..ο τύπος έχει αρκετά λεφτα οπότε δεν τον νοιαζουν οι άνθρωποι γιατι έχει γυρω του ανθρώπους που κάνουν οτι τους πει... έχει μαθει να έχει το πάνω χέρι και να έχει οτι θέλει...ουτε αυτό το έβλεπα... νιωθω πιο καλά με αυτα που μου λέτε σαν να ανοιξε ενα παραθυράκι και να μπήκε φως..πιστευω οτι άμα κάνω την αρχή ...αμα κανω κατι που με γεμισει πραγματικα όλα θα αλλάξουν... λαχταράω να με δω καλα ...λαχταραω να με δω να γελάω... οι φίλοι δυστυχώς δεν με βοηθανε και πολυ... έχουν τις ζωές τους και δεν θα ασχοληθουν και παρα πολυ με το πως νιώθω..