-
Έχεις δίκιο,όμως όσο κι αν υποφέρω όταν πάω για μαγνητικές,χαίρομαι τόσο όταν παίρνω τα αποτελέσματα.Ανέφερα την μέση διότι,έχω τρείς κήλες,η μία πίεζει ελαφρά την ρίζα Ο5,η άλλη τον μηννιγγικό σάκο και η άλλη ευτυχώς τίποτα.Και ταυτόχρονα έχω και ελαφριά στένωση.Ελπίζω αυτά τα τσουξίματα στα πόδια να είναι από κεί,μια που έχω πόνο στην μέση και ισχιαλγία.Πήρα τηλ τον ομοιοπαθητκό μου για τα αποτελέσματα και θα δούμε από βδομάδα τι θα μου δώσει.
-
Και γω είμαι σαν και σένα Have_Faith. Όταν ακούσω πως κάποιος πάσχει από κάτι το βιώνω σαν να συνέβαινε σε μένα. Έτσι έπαθα πρόσφατα που έμαθα πως ένας παιδικός μου φίλος πέθανε από καρκίνο του στομάχου και φυσικά αρρώστησα τόσο που έκανα γαστροσκόπηση. Κατέληξα να πάω 3 φορές στο μήνα στη γαστρεντερολόγο ...και τελικά δεν είχα κάτι. Βάζω ιδέες με το νού μου συνέχεια. Είναι πολύ βασανιστικό σε σημείο που καμιά φορά λέω καλύτερα να πεθαίνεις μια φορά παρά κάθε μέρα. Πιστεύω ομως εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου αλλάζοντας την καθημερινότητα σου πχ να πάς μια βόλτα μπορεί στην αρχή να είναι οδυνηρό αλλά θα τα καταφέρεις, ή να αλλάξεις ότι σε χαλάει. Εγώ ξέρω τι με χαλάει αλλά δε μπορώ να το αλλάξω (τουλάχιστο όχι τώρα) οπότε θα αλλάξω εμένα και εύχομαι στο Θεό να με βοηθήσει.
-
ΑΥΘΥΠΟΒΑΛΕΣΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ