Παιδια , δεν θελω να γινω προδρομος κακων νεων , αλλα οντας επιχειρηματιες , ο πατερας μου κι εγω , με πολυ καλες τραπεζικες σχεσεις με Γενευη ( μεναμε 10 χρονια εκει ) , και πολυ κοντινο φιλο μου εναν απο τους 3 Γενικους Διευθυντες της Alpha bank εδω , , θα σας πω το αυτονοητο , η Ελλαδα για τα επομενα 5 χρονια θα μπαινει ολο και περσσοτερο μεσα , θα χειροτερεψει κι αλλο η κατασταση , προτου βελτιωθει . Στην Ελβετια μιλανε για ανω των 10 ετων υφεση .
Το λεω αυτο για παιδια οπως η gothly , η ο deus , που δεν ξερω τι στοχους εχει , αλλα το εξωτερικο , δυστυχως για σας τους νεους , το βλεπω ως μονη διεξοδο , δυστυχως . Αμα δεν κανετε τωρα στα 30τοσα κατι , δηλαδη να βαλετε τις βασεις , τα πραματα δυσκολευουν μετα , γιατι ' βαραινεις ' . Οχι οτι τα 40s ειναι out παντως . Δεν μπορω να κρινω με ακριβεια την ηλικια , γιατι στα 44 μου αρχισε η κτθλψη , και με ξεκανε κυριολεκτικα .
Καλη τυχη σε ολους ( πολυ δραματικο το φιναλε , σορυ !!!! αλλα ετσι μου βγηκε , σαν να πρεπει να πατε στον πολεμο ) .
Μακαρι να βγω ψευτης .
Υπαρχει μια ρηση , αμα στα 20 δεν μαθεις , στα 30 δεν κανεις , και στα 40 δεν εχεις , στα 50 , ουτε θα μαθεις , ουτε θα κανεις , ουτε θα εχεις , δεν κανω τον εξυπνο , αλλα τοχω δει το εργο .