καμια σχεση, αλλα δεν αντεξα στον τιτλο σου :p
https://www.youtube.com/watch?v=stP7q-uhiRQ
Printable View
καμια σχεση, αλλα δεν αντεξα στον τιτλο σου :p
https://www.youtube.com/watch?v=stP7q-uhiRQ
Ακριβως αυτην που εχω τωρα. Ειλικρινης κ αμοιβαια. Απλα πραγματα, ουτε μεγαλα λογια, ουτε δηλωσεις, ουτε φανφαρες, ουτε τιποτα. Το τι σημαινει ο 1 για τον αλλο να φαινεται μονο μεσα απο τις πραξεις. Ολα προσγειωμενα, ωριμα, κανενα αυτοπαραμυθιασμα, να τα βλεπουμε οπως ειναι κ οχι οπως θα θελαμε να ειναι, κανεις να μην προσπαθει να αλλαξει τον αλλο, ο καθενας αποδεχεται τον αλλο για αυτο που ειναι. Καμια καταπιεση, οπως δεν αντεχω ο αλλος να περιοριζει την ανεξαρτησια κ το χωρο μου, δεν διανοουμαι να περιορισω κ εγω τον αλλο. Θελω ισοτητα κ ολα να ειναι αμοιβαια, ο σεβασμος, ο θαυμασμος, η εκτιμηση, η ελξη, ολα. Δεν θελω με τιποτα αρρωστημενες καταστασεις, δεν ψαχνω με τιποτα ο αλλος να γεμισει κ κενα κ τις ανασφαλειες μου (το αλλο μας μισο δεν θα το βρουμε ποτε εαν εμεις οι ιδιοι δεν ειμαστε πρωτα οκοκληροι), οπως κ δεν θελω καποιος να κρεμιεται πανω μου η να με βρισκει πατεριτσα να γεμιζει τα δικα του κενα κ τις δικες του ανασφαλειες.
Κ το πιο σημαντικο, θελω ο αλλος να αγαπαει εμενα κ οχι αυτο που βαζω εγω στη ζωη του, στην πραξη, ακομα κ αν αυτα τα 2 πανε πακετο, εχει τεραστια διαφορα το 1 απο το αλλο. Προτιμω να με αγαπαει καποιος λιγο, αλλα να αγαπαει εμενα, παρα να υπεραγαπαει κ να λατρευει αυτο που του προσφερω.
Ξεχασα βεβαια κατι...... Τα ωραια στη ζωη κρατανε για λιγο......... :(
καταρχασ εχεισ μια κανταδα απο μενα για ολο αυτο που μπηκεσ στον κοπο να γραψεισ το οποιο ειναι οντωσ το ιδανικο
γνωμη μου ειναι οτι ολο αυτο ειναι μια ισοροπια που ειναι δυσκολο να κρατηθει για πολυ καιρο οπωσ λεσ κι εσυ
και λογικα μπαλαντζαρει ολο αυτο ενιοτε και δημιουργουνται προβληματα αλοτε μικρα κι αλλοτε μεγαλα
και τοτε σε κρατανε οι ευχαριστεσ στιγμεσ για να προχωρησεισ και να λυθουνε τα προβληματα και να επελθει παλι ισοροπια
εσυ δλδ θεσ ολα αυτα να βρισκονται σε ισοροπια καθε στιγμη αν ειναι δυνατον και να το νιωθεισ
αν σε καταλαβα καλα ετσι ειμαι κι εγω και θα σου κανω μια κανταδα ετσι γτ παντα ηθελα να γινω κολυμβητησ
φιλικα
Elis thanx κ για την κανταδα κ για τα καλα σου λογια. 1 διευκρινηση μονο, ισως εγω να μην εκφραστηκα σωστα με την τελευταια προταση:
Καποια πραγματα ειτε υπαρχουν εξαρχης κ διατηρουνται αμεταβλητα στην πορεια η απλα δεν υπαρχουν στ'αληθεια κ συνειδητοποιημενα με την ουσιαστικη τους εννοια. Δηλ. δε γινεται καποιον να τον σεβεσαι κ να τον θαυμαζεις στην αρχη κ μετα αυτο να αλλαξει η αντιστροφως. Εκτος κ αν προκειται για κατι επιπολαιο, η καποιος εχει στραβωθει λογω του αρχικου ενθουσιασμου η ο αλλος σκοπιμως η μη υποκρινεται κ ο αλλος εχει χαψει το παραμυθι η ολα αυτα μαζι, οποτε μιλαμε για κατι εξ ορισμου ψευτικο. Οποτε εαν κατι ειναι ουσιωδες κ οχι επιφανειακο κ η ειλικρινεια αλλα κ η ευθυκρισια κ ικανοτητα σωστης εκτιμησης ειναι αμοιβσια, δεν παιζει να εχεις 1 χ εικονα για καποιον κ 1 ψ συμπεριφορα απεναντι του κ αυτο μετσ να αλλαξει. Αν αλλαξει, αυτο σημαινει οτι η βαρκα εμπαζε νερα εξαρχης, αλλα ειτε ο 1 ειτε κ οι 2 δεν ηθελαν να το δουν. Αλλα κ η σωστη ισορροπια να υπαρχει, ουτε αυτο εγγυαται το "για παντα μαζι" (δεν ειμαι τοσο ρομαντικη για να πιστευω σε τετοια), γιατι πολυ απλα μπορει να αλλαξουν οι προτεραιοτητες κ οι αναγκες του 1 η κ των 2 κ να χωρισουν οι δρομοι τους. Αυτο ομως δε συνεπαγεται οτι μετα θα νοιαζονται η θα εκτιμανε ο 1 τον αλλο λιγοτερο.
Η τελευταια γραμμη, οτι ολα τα ωραια κρατανε λιγο, παει στο οτι απο την 1η μερα ξεραμε κ οι 2 συγκεκριμενη ημερομηνια ληξης, οταν θα φυγει εξωτερικο. Μενουμε μαζι, ειμαστε μια χαρα...... αλλα δεν θα κρατησει. Παρ'ολα αυτα νοιωθω τυχερη που το ζω, γνωριζω παρα πολυ καλα ποσο σπανια ειναι αυτα (κ με μουτζωνω παραλληλα που δεν του ειχα δωσει την ευκαιρια νωριτερα κ του ειχα βγαλει την πιστη μεχρι να βγουμε γιατι διενυα φαση που δεν ημουν για πολλα-πολλα...... αν κ τωρα που το σκεφτομαι σχεδον παντα σε τετοια φαση ειμαι :Ρ )
καλα εγω δεν ειπα να μου πεισ ολεσ αυτεσ τισ λεπτομερειεσ μου φτανει που περιγραφεισ μια ισοροπια
κι εμενα μεχρι εκει με κοβει τωρα αμα εσυ εχεισ φθασει και σε πιο πανω επιπεδα μπραβο σου
και χαιρομαι που αποδυκνυεισ οτι η αγαπη μπορει να κανει πολλα πραγματα
τα οποια εγω δεν μπορω να διανοηθω απο εκει και περα η κανταδα ισχυει απαξ και για παντα
αλλα να ξεσ εισαι υπεραναλυτικη νομιζα οτι εγω ημουν αλλα εσυ με βαζεισ κατω για πλακα
φιλικα
εγω θα σε κανω κανταδεσ επιστημονικεσ μου φαινεται γτ εισαι του πανεπιστημιου