ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΤΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Printable View
elis χαχχαα τελικά σε τρελαίνει πάντα χαχαχα
ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ
sevaki , εγω να σου πω πως ακουω το ενστικτο μου . Οταν πα να κανω κατι , μια κινηση στην δουλεια πχ, , αισθανομαι μια δυσφορια . ΔΕν προχωραω λοιπον . Αν αισθανομαι οτι μου παει ευκολα να την κανω , προχωραω . Το ιδιο ισχυει και για ατομα , αμα αισθανομαι παλι μια ειδους δυσφορια , ανευ λογου και αιτιας , οταν ειμαι μαζι του ( σε κοπελα αναφερομαι) , ενω ολα δειχνουν καλα , αρχιζω και κουμπωνωμαι .
Την δυσφορια ειναι δυσκολο να την περιγραψω , ειναι σαν να μην θελεις , η να θελεις καποιου ειδους απομακρυνση απο το ατομο , παλι ομως δεν μπορω να το περιγραψω .
Macgyver να σου πω κάτι που ξέρω εγώ που είναι ένας άνθρωπος που στρέφομαι στον Θεό. 'Ενα πατερ είπε ότι οι λογισμοί καθορίζουν την ζωή σου ...Εκεί στέκομαι όποτε θες να κάνεις κάτι και δεν νιώθεις καλά όπως η δική σου η δυσφορία τότε πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι καλό να στρεφόμαστε στον Θεό και να μας καθοδηγήσει. Εκεί στηρίζομαι μπορεί να έχω προαίσθημα για κάτι το αναλύω το σκέφτομαι και μετά λέω αυτό που λέει η λογική μου θα κάνω και με την βοήθεια Σου...Αυτό είναι για εμένα δεν είναι μόνο το ένστικτο που πρέπει να ακολουθήσεις γιατί αν το καλό σκεφτείς το ένστικτο είναι συναισθήματα και δεν πρέπει να τα εμπιστευόμαστε πολύ για αυτό υπάρχει και η λογική...Άποψη μου!!!
sevaki , κι εγω ειμαι θρησκευομενος , μπορει να μην πηγαινω στην εκκλησια , αλλα παντα θα στραφω στην ανωθεν βοηθεια . Εξυπακουεται οτι οι σκεψεις σου καθοριζουν την ζωη σου , διοτι οι σκεψεις γινονται πραξεις , οι πραξεις συνηθειες , οι συνηθειες γινονται χαρακτηρας .
Αλλα δεν αναφερομαι στην σχεση μου με την θρησκεια , οσον αφορα το αισθημα δυσφοριας , που δεν ειναι κι ακριβως η σωστη λεξη , η δυσφορια , ας την πουμε απροθυμια να κανεις κατι . Ειμαι σιγουρος οτι ο καθεις εχει κατι διαφορετικο στο μυαλο του , οταν μιλαμε για ενστικτο . Εγω εχω κατα νου , να κανω αυτην την επενδυση η οχι , εκει δεν χωραει λογικη , ειναι ρισκο , οποτε εμπιστευομαι μονο το ενστικτο μου , και την κανω η οχι . Οπως και σε μια σχεση , ειτε φιλικη ειτε οχι , να την προχωρησω , η θα χασω τον χρονο μου , και ακομη σημαντικοτερο , σε αποφασεις πιο μονιμου και πιο σοβαρου χαρακτηρα .
Του ενστικτου/διαισθησης για να ακουσεις καθαρια την φωνη του , πρεπει να το ξεχωρισεις απο τα εκαστοτε συναισθηματα , εκει ειναι η μεγαλη δυσκολια .
Ειδαλλως , ακους την λογικη σου , σε θεματα που δεν ειναι και τοσο δυσκολο να παρεις μια αποφαση , στην πορεια ομως μπορει ναποδειχθουν σοβαροτερα , αν εισαι βεβαια αρκετα εχεφρων .
Ειναι καλο παντως να ανταλλασονται αποψεις με πολιτισμενο τροπο , και να μην προσπαθει ο εις να αποδειξει το δικιο του εις βαρος του αλλου .
Macgyver δεν διαφωνώ για αυτά που λες πως όλα στηρίζονται κατά προέκταση στο ποσό εμπιστοσύνη έχεις στο ένστικτο σου... Αλλά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να το εμπιστευτω γιατί όπως είπες και εσύ περνεις ρίσκο όταν το κάνεις και σκέψου το αλλιώς αν είναι κάτι σημαντικό πχ η δουλειά σου θα πάρεις ρίσκο? Εγώ πάντως όχι θα ακολουθήσω την λογική μου...
Ειναι η φυση της δουλειας μου το ρισκο , μου αρεσει το ρισκο , μου παει σαν χαρακτηρας . Θα ακολουθησω 25% λογικη , 75% ρισκο . Εχω διαβασει οτι τπαρχουν χαρακτηρες που για να νιωσουν ευχαριστηση , εχουν αναγκη την αισθηση του ρισκου , εκει που εσυ θα ευχαριστηθεις με μια βολτα , εγω αμα δεν πιασω 300 με την μηχανη μου , δεν θα μου παει η μερα καλα . Αρα ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας .
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ
Εγω δεν πιστευω στο περιφημο carpe diem , δλδ αδραξε την μερα . Μπορει μερικες μερες να εχεις την διαθεση να μην κανεις τιποτα , και αλλες να κανεις , ουτε το ενα ειναι κακο , ουτε το αλλο . Δεν πρεπει να σου γινεται εμμονη οτι καθε μερα πρεπει καλα και ντε να κανεις κατι . Σημασια εχει να αισθανεσαι καλα με αυτο που κανεις , μερικες φορες πρεπει να δινεις χρονο στον εαυτο σου . Αυτο αλλαζει ομως αμα εισαι νεος , που ειναι η εποχη της δημιουργιας , αμα δεν αδραξεις τοτε την καθε μερα , δεν θα το κανεις ποτε . Αυτη ειναι η αποψη μου , σιγουρα δεν ειναι ολονων , αλλα μου ειναι αδιαφορον τι πιστευουν οι αλλοι για το ιδιο θεμα .
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΠΕ ΝΤΙΕΜΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
Macgyver σορρυ που άργησα να απαντήσω ναι έχεις δίκαιο και για τα δύο και ναι είναι στον χαρακτήρα κάποιου τα ρισκα εντάξει και εμένα με αρέσουν τα ρισκα αλλά δεν θα ρισκάρω την δουλειά μου πότε και επίσης δεν θα ρισκάρω κάτι σοβαρό γτ το λέει το προαισθημα μου τι να κάνω είναι στον χαρακτήρα μου να ακολουθώ την λογική...
elis ναι σίγουρα όσο είμαστε νέοι πρέπει να κάνουμε και κατι κάθε μέρα αλλά ενταξει πρέπει να καθόμαστε και καμιά φορά αλλιώς δεν θα υπάρχει η θέληση στο να κάνεις κάτι θα πρέπει να σταματάμε και λίγο για να υπάρχει ενδιαφέρον και θέληση όταν θα ξανά κάνουμε κάτι... Άποψή μου!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ
ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΑ ΑΥΤΟ
ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ
ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ