Originally Posted by
bluesk
agnostix να ξερες πόση δύναμη μου δίνεις. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις συμβουλές του ψυχολόγου σου. Σκέφτηκα κι εγώ να πάω σε ψυχολόγο, μα σε αυτή τη φάση τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν.
Αυτό που σκέφτομαι κι εγώ είναι πως για να μου πει τι έχει σημαίνει πως ενδόμυχα θέλει βοήθεια. Ασφαλώς αρνείται τη βοήθειά μου και θυμώνει με κάθε μου προσπάθεια να τον τραβήξω. Τον πιάνει ένας παράλογος εγωισμός, μια αρνητικότητα που με πληγώνει μερικές φορές. Ίσως κάνω κάτι λάθος. Όμως αποτελεί ένα άτομο που θεωρώ σημαντικό και ενδιαφέρομαι πολύ να είναι καλά. Όταν δεν τον πιάνουν οι ανάποδες, είναι πολύ αξιαγάπητος. Έξυπνος άνθρωπος, με πνεύμα και καλή ψυχή. ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Έχω μέρες να μάθω νέα του και δεν σου κρύβω πως ανησυχώ. Μα ξέρω πως δεν πρέπει να τον ενοχλώ. Να μην τον πιέζω. Δεν είναι πως δεν ενδιαφέρομαι. Έχω τόσα να κάνω μαζί του, να του προτείνω. Μα...
Το βασικό μου μπέρδεμα έγκειται στο εξής: να μείνω να τον βοηθήσω ή από την στιγμή που δεν παίρνει εδώ και καιρό την πρωτοβουλία να μιλήσουμε να τον αφήσω στην ησυχία του; Κλείνω στο πρώτο με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Όταν τον σκέφτομαι θλιμμένο και χαμένο μου έρχονται δάκρυα στα μάτια.