Originally Posted by
kapoios_pou_to_skeftetai
-Βασικά η απάθεια είναι το θέμα μου... Πιο απαθής πεθαίνεις που λένε...
-Κοντεύουν να γίνουν 10 τα χρόνια που αντί να λέω, σκέφτομαι... Ακόμα και με παρέα όταν είμαι, όταν μου απευθύνουν τον λόγο, λέω κάτι ίσα ίσα για να απαντήσω και μετά απλά ξαναχάνομαι στις σκέψεις μου μέχρι να μου δώσουν και πάλι πάτημα να πω κάτι (οτιδήποτε). Είναι τόσες πολλές οι σκέψεις... Από ανούσιες μέχρι προβληματισμούς αιώνων. Το σίγουρο είναι πως δεν σταματάνε. Ακόμα και στη δουλειά όταν είμαι! Μόλις βρει λίγο ελεύθερο χρόνο το μυαλό, αμέσως να κάνει αναδρομές και επιδρομές σε μέρη και χρόνους που καμία σχέση έχουν με την στιγμή ή ακόμα και με την πραγματικότητα...
-Τα προβλήματα δεν θέλω να φύγουν από μόνα τους (καλά, αυτό είναι ψέμα). Απλά θέλω να τα λύσω. Να είμαι εδώ για αυτά...
Όλα στο πληκτρολόγιο και στα απρόσωπα μοιάζουν τόσο εύκολα!! Βγαίνουν οι λέξεις χωρίς εκβιασμούς και ενδοιασμούς. Έξω όμως είναι αλλιώς... Βαρέθηκα να βλέπω τα χρόνια να περνάνε και εγώ απλά να τα κοιτάω άπραγος...
Πάντα ήμουν κατά των ψυχολόγων/ψυχιάτρων... για κάποιον περίεργο και αβάσιμο λόγο, τους θεωρώ χαζούς (τρομάρα μου...). Ακόμα χειρότερη είναι η γνώμη μου για τα φάρμακα. <<Αμερικανιές για να μας κάνουν ακόμα πιο φυτά απ' ότι μας κάνει η τηλεόραση και τα φθηνά τραγούδια.>>