ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;
Printable View
ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ;
Τίποτα δεν έχει στείλει κανείς ούτε ένα μήνυμα.θα συμπληρώσω τα 50 μηνύματα και θα περιμένω.
Βασικά η μέρμηγκας έχει μια ψυχίατρο-ψυχοθεραπεύτρια η οποία από ότι μου έχει πει είναι καλή και κάνει συνεδρίες μέσω SKYPE.
Το τελευταίο είναι και το ποιο σημαντικό.Διότι δυστυχώς ζω εδώ και λίγο καιρό στο εξωτερικό και δεν μπορώ να βρω εδώ Έλληνα ψυχοθεραπευτή.
Μπορεί να ανοίξω και θέμα αν συμπληρώσω αυτά τα ευλογημένα 50 μηνύματα και να ρωτήσω ποιος έχει καλό θεραπευτή που μπορεί να κάνει συνεδρίες μέσω SKYPE.
elis ευχαριστώ που ρωτάς πάντως.
Καλησπέρα Gravity, ο γιατρός μου κάνει θεραπεία μέσω σκάιπ, σήμερα έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αν θες να αυξήσεις τα μηνύματά σου να σου στείλω τα στοιχεία του.
Δυστυχώς και τα αγγλικά μου δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο που να συζητάς τέτοια λεπτά θέματα.
Πώς ακριβώς να εξηγήσω τι αισθάνομαι,τα συμπτώματα μου κτλ.
Δεν ξέρω ίσως και να γίνεται αλλά θα προτιμούσα να μιλάω Ελληνικά για να καταλαβαίνει και ο άλλος τι ακριβώς αισθάνομαι.
Δεν ξέρω και κατά πόσο θα δεχθεί ο θεραπευτής να με αναλάβει αν δεν πάω πότε από το γραφείο του.
Τι να πω απλά δεν ξέρω τι να κάνω και ψάχνω λύση στο θέμα.
Τελικα εμφανιστηκα!με συγχωρειτε αλλα το καλοκαιρι με τραβουσε απ το πισι :P
οπως κ το αντιθετο ισχυει μολις πεσει η θερμοκρασια ολοι κολανε τη μυτη τους στο pc :)