Originally Posted by
ioannis2
Εμφανισιακα, αμα εξαιρεσουμε το σοκολατης που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εν προκειμενω κατι αρνητικό, τρέχει κάτι αλλο? Επειδή, χωρίς να προτρεχω, κάτι προφανες, αν έχεις, απωθεί! Όμως, δεν μου φαινεται να τρεχει κατι τετοιο μαζι σου αλλά,...
Νομίζω εντόπισα το πρόβλημα. Αυτο στο μπολτ. Αυτο πάντα απωθει τις γυναίκες και μαλιστα απ την πρωτη! Επειδη αμα η πρωτη τους εντυπωση ειναι αυτη δεν δίνουν ευκαιρια για γνωριμία. Οι χαρακτηρισμοί απόρριψης που περιγραφεις ειναι απλά η κλασική μορφή απόρριψης η οποια χρησιμοποιείται για απόρριψη χαρακτηρων όπως εσυ. Κι ο χαρακτηρας σου αυτος εύλογα συνταιριαζει με τον περίγυρο που εχεις! Οι ντροπαλοι τόσους φιλους έχουν, κι εχουν φαει, εμμεσως, απόρριψη από πολλούς αλλους τους οποιους θα θελαν να χουν φιλους με τους οποιους τελικα εμειναν απλα γνωστοί.
Μου φαινεται πως δεν εχεις προβλημα στην προσεγγιση, ήτοι, καποια που σ αρεσει και τη θες την πλησιαζεις. Τωρα αν απ την πρωτη της ζητας σχεση κι αρχιζεις τα όλο ευγενεια μ΄αρεσατε, εισαστε ομορφη και θα θελα να μοιραστουμε στιγμες χαρας, με τι ασχολείστε και που μενετε και το ύφος σου συνοδευεται απο εντονο άγχος και ντροπαλότητα και μιλας λες και λες ποίημα τότε η απόρριψη ειναι προφανής. Δεν σου δινει δλδ την ευκαιρια ουτε για ενα καφέ.
Αλλαγή σε κάτι που ειναι προφανως λάθος, εν προκειμενω του τροπου προσεγγισης σου, - αλλιως σε βλέπω να επαναλαμβανεις για χρονια το ίδιο μοτίβο δρασης- επερχεται με το να βαλεις λίγο παραπανω δυναμισμο, διεκδικητικότητα, να παιρνας γρηγορα από τη σκεψη στη δραση ώστε να μην αφηνεις το αγχος να δρασει κλπ κλπ, ήτοι καθε φορα που πλησιαζεις η προσεγγιση σου να ειναι ολο και πιο βελτιωμενη. Προς την κατευθυνση αυτή, βλεπε πως προσεγγιζουν αλλοι. Διαβασε περι ελξης και φλερτ στο ιντερνετ. Επίσης, μιλα με καποιον ειδικό πχ ψυχολογο για το θεμα αυτο. Κανε ακόμα παρεα ή ζητα τη συμβουλη καποιου που εχει επιτυχιες στις γυναικες. Όλα αυτα θα σε βοηθησουν. Κάνοντας δλδ πράξη αυτα που θα αποκομίσεις.